Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Lactag intră pe piața mezelurilor!

Autor: Ilie Stoianluni, 15 aprilie, 2013

Producatorul de lactate Lactag a achizitionat recent o fabrica de preparate din carne situata in comuna Carcea, langa Craiova, intrand astfel pe piata mezelurilor. Fabrica si activele sale, o investitie realizata cu fonduri europene, au apartinut firmei Central SRL.

“Odata cu preluarea activelor, am incheiat un parteneriat, astfel ca vom continua sa livram preparate din carne catre magazinele fosutului proprietar. Acum avem la fabrica 35 de angajati, dar vrem sa mai angazam si altii si sa lucram in doua schimburi astfel incat sa optimizam productia”, a declarat Adriean Asan-Mic, directorul general si unul dintre actionarii Lactag pentru revista Magazinul Progresiv.

Unitatea de procesare din comuna Carcea produce de la mezeluri fiert-afumate de la crenvursti, salamuri si parizer, pana la produse traditionale precum muschi sau jambon, fara adaos-uri de conservanti saqu potentiatori de aroma.

Mezelurile produse langa Craiova erau comercializate sub Casa Corina, marca utilizata si pentru reteaua de magazine. Preparatele vor fi distribuite atat in magazinele proprii ale Lactag din reteaua “Pe gustate!” cu 16 magazine operationale in prezent, cat si catre ceilalti parteneri.
Pe viitor, Lactag va continua sa extinda reteaua “Pe gustate!”, astfel incat la sfarsitul lunii mai sa ajunga la 26 de magazine. Pana la sfarsitul anului compania isi propune sa ajunga la circa 50 de magazine operationale.

Producatorul de lactate Lactag din Costesti (judetul Arges) a fost cumparat in vara anului trecut de catre unul dintre fondatorii producatorului de inghetata Top Gel, Robert Iriza si de fostul director general al aceleiasi companii,  Adriean Asan-Mic. Compania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 4,7 milioane de euro si estimeaza pentru acest an o crestere de peste doua ori la 10-12 milioane de euro.(Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...

Lactag intră pe piața mezelurilor!

Autor: luni, 15 aprilie, 2013

Producatorul de lactate Lactag a achizitionat recent o fabrica de preparate din carne situata in comuna Carcea, langa Craiova, intrand astfel pe piata mezelurilor. Fabrica si activele sale, o investitie realizata cu fonduri europene, au apartinut firmei Central SRL.

“Odata cu preluarea activelor, am incheiat un parteneriat, astfel ca vom continua sa livram preparate din carne catre magazinele fosutului proprietar. Acum avem la fabrica 35 de angajati, dar vrem sa mai angazam si altii si sa lucram in doua schimburi astfel incat sa optimizam productia”, a declarat Adriean Asan-Mic, directorul general si unul dintre actionarii Lactag pentru revista Magazinul Progresiv.

Unitatea de procesare din comuna Carcea produce de la mezeluri fiert-afumate de la crenvursti, salamuri si parizer, pana la produse traditionale precum muschi sau jambon, fara adaos-uri de conservanti saqu potentiatori de aroma.

Mezelurile produse langa Craiova erau comercializate sub Casa Corina, marca utilizata si pentru reteaua de magazine. Preparatele vor fi distribuite atat in magazinele proprii ale Lactag din reteaua “Pe gustate!” cu 16 magazine operationale in prezent, cat si catre ceilalti parteneri.
Pe viitor, Lactag va continua sa extinda reteaua “Pe gustate!”, astfel incat la sfarsitul lunii mai sa ajunga la 26 de magazine. Pana la sfarsitul anului compania isi propune sa ajunga la circa 50 de magazine operationale.

Producatorul de lactate Lactag din Costesti (judetul Arges) a fost cumparat in vara anului trecut de catre unul dintre fondatorii producatorului de inghetata Top Gel, Robert Iriza si de fostul director general al aceleiasi companii,  Adriean Asan-Mic. Compania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 4,7 milioane de euro si estimeaza pentru acest an o crestere de peste doua ori la 10-12 milioane de euro.(Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

Transavia controlează integral lanțul de producție
Autor: Meat MIlk  /   joi, 22 ianuarie 2015

Transavia controlează integral lanțul de producție, ca urmare a investițiilor făcute în ultima perioadă, fapt care contribuie la menținerea companiei în poziția de lider al aviculturii românești. Primul pas a fost efectuat în anul 2011, când Transavia a înființat Divizia vegetală, devenind prima companie producătoare de carne din...

Khaled El Solh, Caroli Foods: Dorim o creștere de peste 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 21 ianuarie 2015

”Dorim o creștere de peste 10 %, a declarat domnul Khaled El Solh, CEO al companiei Caroli Foods, într-un interviu acordat publicației Magazinul Progresiv, după ce, pentu anul trecut, a fost raportată o creştere de 20% a profitabilităţii, iar cifra de afaceri a depăşit pragul de 80 milioane euro în 2014. Referindu-se la evoluția...

Consumul mediu anual de pește din România este de 4-5 kg
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 21 ianuarie 2015

Consumul mediu anual de pește din România este de 4-5 kg, de opt ori mai mic decât, de exemplu, în Spania sau Franța. Din totalul consumului, doar 13% din peştele de pe piaţă este pescuit în apele româneşti sau crescut în fermele piscicole din ţara noastră. În condițiile în care 87 % din pește este importat, ajung în magazine...

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...