Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Lactalis Group va participa la Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkmiercuri, 15 mai, 2019

Unul dintre giganții mondiali ai lactatelor, Lactalis Group, și-a anunțat participarea la cea de-a VIII-a ediie a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019,care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Lactalis Group va fi reprezentată la eveniment de domnul Axel Bigot- Corporate Affairs Manager and Public Affairs-Lactalis Group, acela care, în workshop-ul LAPTE din după-amiaza zilei de 30 mai, va susține o prezentare.

 

Creat în 1933 de către André Besnier din Laval, Grupul Lactalis a rămas fidel timp de trei generații, angajamentului inițial de prelucrare a laptelui.

 

Astăzi, Lactalis este lider mondial în industria laptelui și este prezent în toate categoriile acestei piețe. Grupul este producătorul de brânzeturi numărul unu în lume și liderul european pe piețele de consum de lapte, unt și smântână.

 

De asemenea, este un jucător important în categoriile de produse lactate refrigerate și ingrediente lactate, precum și în industria alimentară și un jucător din ce în ce mai important pe piețele de nutriție clinică și pentru sugari.

 

Datorită unei prezențe globale, Grupul Lactalis a fost întotdeauna capabil să anticipeze noile tendințe ale pieței și să se adapteze modurilor de producție și de consum, apreciind în același timp particularitățile locale și culturale ale fiecărei țări. În România, Lactalis Group deține cinci companii, dintre care, cele mai importante sunt Albalact, Covalact și LaDorna.

 

Reamintindu-vă că domnul Axel Bigot este și Chair of European Dairy Association Task Forke, iar în această calitate, în după-amiaza zilei de 31 mai va participa și la dezbaterea cu titlul ”EDA, România și viitorul pieței internaționale a laptelui”, invităm participanții să nu piardă acest moment deosebit de important din probramul conferinței Meat.Milk 2019.

Meat.Milk 2019: Secțiunea Expo, un punct central al evenimentului
Autor: meatmilk  /   marți, 14 mai 2019

Secțiunea Expo a conferinței internaționale Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, va fi și în acest an unul dintre punctele centrale ale evenimentului.   În momentul de față, agenția infoGROUP anunță că toate standurile de expunere au fost ocupate, ba, mai mult,...

APAR: Scrisoare deschisă către Ministrul Finanțelor
Autor: meatmilk  /   vineri, 10 mai 2019

Ca urmare a deciziei de reducere a cotei de TVA la produsele alimentare biologice, și având în vedere impactul măsurilor decise de Guvernul României, prin noua reglementare elaborată de Ministerul Finanțelor, APAR, condusă de domnul Ștefan Pădure, a transmis o Scrisoare deschisă domnului Ministru Eugen Orlando Teodorovici, pe care v-o...