Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Lactalis Group va participa la Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkmiercuri, 15 mai, 2019

Unul dintre giganții mondiali ai lactatelor, Lactalis Group, și-a anunțat participarea la cea de-a VIII-a ediie a Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019,care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Lactalis Group va fi reprezentată la eveniment de domnul Axel Bigot- Corporate Affairs Manager and Public Affairs-Lactalis Group, acela care, în workshop-ul LAPTE din după-amiaza zilei de 30 mai, va susține o prezentare.

 

Creat în 1933 de către André Besnier din Laval, Grupul Lactalis a rămas fidel timp de trei generații, angajamentului inițial de prelucrare a laptelui.

 

Astăzi, Lactalis este lider mondial în industria laptelui și este prezent în toate categoriile acestei piețe. Grupul este producătorul de brânzeturi numărul unu în lume și liderul european pe piețele de consum de lapte, unt și smântână.

 

De asemenea, este un jucător important în categoriile de produse lactate refrigerate și ingrediente lactate, precum și în industria alimentară și un jucător din ce în ce mai important pe piețele de nutriție clinică și pentru sugari.

 

Datorită unei prezențe globale, Grupul Lactalis a fost întotdeauna capabil să anticipeze noile tendințe ale pieței și să se adapteze modurilor de producție și de consum, apreciind în același timp particularitățile locale și culturale ale fiecărei țări. În România, Lactalis Group deține cinci companii, dintre care, cele mai importante sunt Albalact, Covalact și LaDorna.

 

Reamintindu-vă că domnul Axel Bigot este și Chair of European Dairy Association Task Forke, iar în această calitate, în după-amiaza zilei de 31 mai va participa și la dezbaterea cu titlul ”EDA, România și viitorul pieței internaționale a laptelui”, invităm participanții să nu piardă acest moment deosebit de important din probramul conferinței Meat.Milk 2019.

European Dairy Association salută acordul UE-Mercosur
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 10 iulie 2019

Asociația europeană pentru produse lactate-EDA a declarat că salută acordul comercial global încheiat între UE și Mercosur (Argentina, Brazilia, Paraguay și Uruguay).   După două decenii, Mercosur și Uniunea Europeană au ajuns la un acord privind mediul comercial care acoperă mai mult de 780 de milioane de...

Eurocommerce: Tratatul de Liber-Schimb UE-Mercosur a fost încheiat
Autor: meatmilk  /   miercuri, 3 iulie 2019

(Comunicat) Vorbind după încheierea acordului comercial UE-Mercosur, directorul general al EuroCommerce, Christian Verschueren, a declarat:   "După douăzeci de ani de negocieri, suntem foarte bucuroși să vedem acordul de liber-schimb cu țările Mercosur, încheiat în cele din urmă. Este un semn pentru cei care încearcă să se...