Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Lactalis a numit un nou Director General la Albalact

Autor: meatmilkmarți, 4 aprilie, 2017

Consiliul de Administrație al Grupul Lactalis l-a numit pe Giampaolo Manzonetto în funcția de Director General al Albalact România, începînd cu luna aprilie.

 

Giampaolo Manzonetto, care este și Director General Lactalis Româniași Parmalat România, va conduce, astfel, toate afacerile Grupului Lactalis în România.

 

“Preluarea managementului unui lider în industria locală a lactatelor reprezintă o nouă etapă importantă în cariera mea profesională și o provocare pe care o accept cu bucurie și cu multă încredere. Am o experiență de management îndelungată în România, timp în care am preluat frâiele unor companii aflate în momente cheie și le-am deschis noi drumuri, iar acum primesc misiunea deloc ușoară de a consolida o companie puternică. Am întâlnit la Albalact oameni extraordinar de entuziaști și ambițioși și îmi doresc să adaug valoare acestei echipe și rezultatelor sale prodigioase”, declară Giampaolo Manzonetto, Director General Lactalis România, Albalact și Parmalat.

 

Giampaolo și-a început activitatea de management în echipa Parmalat Rusia în 1998, iar din 2003 a continuat în România, unde a devenit Director General al Parmalat în 2007. În 2014, Giampaolo a preluat conducerea Lactalis România, LaDorna și Parmalat.

Giampaolo Manzonetto are 45 de ani și este licențiat în Economie și Afaceri la Universitatea din Parma.

 

De asemenea, Irina Măndoiu, Director Comercial Albalact, preia funcția de Director General Adjunct al Albalact și va conduce activitatea companiei sub directa coordonare a lui Giampaolo Manzonetto.

 

Irina lucrează în echipa Albalact din 2005, pornind de la poziția de Trade Marketing Manager. Din 2010, când a devenit Directorul Comercial al companiei, Irina a construit și condus întreaga strategie de distribuție, operațiuni, vânzări și trade marketing a companiei, participând totodată la poziționarea și lansarea cu succes a brand-urilor și inovațiilor în produse.

Irina are 42 de ani și este licențiată în Biologie cu specializarea în Protecția Mediului, la Facultatea de Știinte a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

 

“Am crescut alături de Albalact în cele mai importante etape ale vieții sale, cu emoțiile și implicarea pe care le-au presupus proiectele, unele dintre ele de mare amploare. Am văzut compania parcurgând un drum greu de la un jucător local la un jucător național, apoi la cel mai mare producător român din industrie și știu că și eu am contribuit la acest succes. Mă bucur că eu și Albalact mergem mai departe tot împreună”, spune Irina Măndoiu, Director General Adjunct Albalact.

 

Albalact are o tradiție de peste 40 de ani în industria românească și deține poziția de lider al pieței locale de lactate. În septembrie 2016, Albalact a intrat în Grupul Lactalis – cea mai mare companie de produse lactate din lume.Lactalis este prezentă, azi, în 83 de țări de pe toate continentele și gestionează un portofoliu cu brand-uri internaționale renumite, dar și cu brand-uri locale importante.

Regionalizarea, noul marketing al micilor procesatori de carne
Autor: meatmilk  /   miercuri, 12 septembrie 2018

Autor: Ștefan Vârtaci În ultimii ani se observă existenţa unei tendințe pronunţate în direcţia concentrării producţiei și desfacerii în mâinile unor grupuri care se înscriu într-o tendinţă și mai mare, răspândită pe plan mondial. Să luăm exemplul Germaniei, care deţine în Europa locul întâi în procesarea cărnii....

10 mil. euro pentru Programul ”Lapte, fructe, corn” în anul școlar 2018-2019
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Guvernul a aprobat o Hotărâre care stabilește pentru anul școlar 2018-2019 bugetul de implementare a Programului pentru școli al României în perioada 2017-2023, modificând și completând astfel Hotărârea Guvernului nr. 640/2017.   Prin acest act normativ se introduc unele prevederi legate de stabilirea modului de...