Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Lactate Brăila va fi prezentă la Meat & Milk 2017

Autor: meatmilkjoi, 16 martie, 2017

Una dintre companiile importante din Industria de procesare a laptelui, Lactate Brăila, va participa la cea de-a VI-a ediție a Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2017, manifestarea urmând să aibă loc în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.

 

Lactate Brăila este o fabrică românească de produse lactate înfiinţată în anul 2002 la Brăila. Compania s-a dezvoltat în ideea de a satisface preferinţele în materie de lactate ale românilor, fără a neglija însă şi alte pieţe de desfacere, calităţile produselor (nutriţionale şi gustative) fiind apreciate şi în alte ţări, de exemplu în Italia, unde Lactate Brăila este prezentă cu marca Joliju.

 

În România, produsele Lactate Brăila, comercializate sub mărcile Joliju şi Blasova, sunt prezente atât în marile lanţuri de retail, supermarketuri, cât şi în magazinele proprii, specializate, din Brăila, unde sunt foarte apreciate de consumatori.

 

Pornită ca o afacere de familie, cu fonduri provenite dintr-o investiţie Sapard, Lactate Brăila este acum un competitor în plină ascensiune pe piaţa generală a lactatelor din România, impunându-se prin calitate şi respect pentru consumator.

 

Angajamentul companiei, acela de a preţui laptele, este un angajament faţă de consumator şi el se poate verifica oricând prin aceea că produsele noastre au la bază un lapte sănătos şi de calitate. Lactate Brăia este deschisă la provocări, astfel încât își propune să extindă permanent portofoliul de produse.

 

Crezul firmei Lactate Brăila este sintetizat foarte bine în următoarele afirmații:

”Urmărim să nu vă lipsească nimic din lactatele şi brânzeturile specifice ţării noastre, însă  încercăm să oferim şi formule compoziţionale care să satisfacă tipuri de gusturi diferite. Indiferent însă de forma pe care ar lua-o produsul final (brânză, caşcaval, mozzarella, mascarpone ş.a.), ne ghidăm întotdeauna după principiul că totul porneşte de la un lapte sănătos şi de care ne îngrijim zilnic pentru a oferi consumatorilor această diversitate de produse”.

Detalii despre conferință și înscrieri, pe www.meat-milk.ro/conferinta.

Avicola Focșani va participa la Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 mai 2017

Avicola Focșani va participa la Meat & Milk 2017, eveniment central dedicat sectoarelor de carne si lapte ale Romaniei, care va incepe peste numai cateva zile la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Povestea companiei a inceput in anul 1982, si astazi, dupa mai bine de 30 de ani de experienta, Avicola Focsani a devenit un important si...

Carmangeria Godac este Partener-Mic dejun al Conferinței Meat & Milk 2017
Autor: meatmilk  /   miercuri, 17 mai 2017

La fel ca la ediția precedentă, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este și  în acest an Partener al Expo-Conferinței Meat & Milk 2017, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca, la Micul dejun,...