Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Lacto Solomonescu schimbă ambalajele, dar produsele rămân la fel: Perfecte!

Autor: Maria Demetriadjoi, 25 octombrie, 2018

Una dintre cele mai prestigioase companii românești de procesare a laptelui, Lacto Solomonescu, a schimbat atât ambalajele produselor sale, dar și grafica.

 

Adaptate noilor cerințe ale consumatorilor, noile ambalaje oferă dinamism și comoditate, grație design-ului modern, păstrând în același timp caracteristicile produselor care rămân în continuare la cota perfecțiunii, fiind totodată și în concordanță cu cele mai stricte reguli de siguranță alimentară.

 

S.C. Lacto Solomonescu SRL s-a infiintat in anul 1992, desfasurandu-si activitatea pe o suprafata de 40 mp cu un numar de doar 4 angajati, prelucrand zilnic 500 litri lapte si continuand o traditie in familie de doua generatii.

 

De atunci, an de an, investitiile au fost prioritatea numarul unu, efortul de dezvoltare fiind semnificativ, acum deținând cele mai performante tehnologii, complet automatizate.

 

Spatiile de productie ocupa o suprafata de 4.000 mp iar intreaga activitate a firmei se desfasoara pe mai bine de 50.000mp, un numar mediu de 200 angajati, iar capacitatea zilnica de productie este de 150.000 litri lapte.

 

Intreaga activitate, care începe de la colectarea si transportul laptelui, și continuă cu fabricarea si distributia produselor lactate, se desfasoara in sistem integrat al calitatii conform standardelor: SR EN ISO 9001:2008, SR ISO 14001:2004, SR EN ISO 22 000: 2005, FSSC 22.000: 2010 asigurand astfel trasabilitatea produselor realizate.

 

Produsele sub marca Solomonescu detin o cota importanta din cota nationala de piata, iar din anul 2007, firma și-a extins distributia si in afara tarii. Dintre produse, cascavalul Rucar ocupa primul loc in alegerile clientilor revanzatori in ROMANIA.

 

Lacto Solomonescu este o companie 100% romaneasca care produce produse 100% naturale, fara conservanti, fara aditivi, 100% din lapte, fara adaos de grasimi vegetale, in standardele de un sistem de management de calitate: SR EN ISO 9001:20008, SR EN ISO 14001: 2005, FSSC 22.000: 2011.

 

PopPack, noul sistem de sigilare/desigilare a ambalajelor de brânzeturi
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 1 martie 2019

Nevoia de confort este unul dintre cei mai mari factori care au condus la multe inovații din ultimele decenii. Tendințele actuale implică confortul psihologic asupra aspectelor de mediu, precum și ușurința deschiderii. Ușor de deschis este o condiție, deoarece consumatorii doresc accesul fără probleme la produs. Brânzeturile sunt...

Cinci idei pentru un ambalaj isteț
Autor: Nora Marin  /   joi, 31 ianuarie 2019

Astăzi, marketingul se află în mijlocul unei transformări dramatice, caracterizată prin digitizarea mass-media. Digitalizarea include comerțul electronic, publicitatea online, publicitatea mobilă și interactivitatea comunicărilor, care atrag atenția. De aceea, domeniul Shopper Marketing (Marketingul clienților), devine din ce în ce mai...