Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Lacto Solomonescu serbează 25 de ani de activitate

Autor: meatmilkluni, 17 iulie, 2017

În aceste zile, Lacto Solomonescu serbează 25 ani de activitate, timp în care, prin calitatea de excepție a produselor, s-a impus drept una dintre cele mai performante firme din domeniul lactatelor.

 

S.C. Lacto Solomonescu SRL s-a infiintat in anul 1992, desfasurandu-si activitatea pe o suprafata de 40 mp cu un nr. de 4 angajati, prelucrand zilnic 500 litri lapte, continuand o traditie in familie de doua generatii.

 

De atunci, an de an, investitiile au fost prioritatea companiei, efortul de dezvoltare fiind semnificativ si detinand cele mai inalte tehnologii, complet automatizate. Spatiile de productie ocupa o suprafata de 4.000 mp iar intreaga activitate a firmei se desfasoara pe mai bine de 50.000mp.
Lacto Solomonescu are un numar mediu de 200 angajati iar capacitatea zilnica de productie este de 150.000 litri lapte.

 

Toate produsele comercializate sub marca Solomonescu detin o cota importanta din piata nationala, din anul 2007 incepand exportul. Cascavalul Rucar ocupa primul loc in alegerile clientilor revanzatori in ROMANIA.

 

Lacto Solomonescu este o companie 100% romaneasca care produce produse 100% naturale, fara conservanti, fara aditivi, 100% din lapte, fara adaos de grasimi vegetale, in standardele de un sistem de management de calitate: SR EN ISO 9001:20008, SR EN ISO 14001: 2005, FSSC 22.000: 2011.

 

Revista Meat.Milk. transmite proprietarilor și întregii echipe sincere felicitări și urează companiei Lacto Solomonescu La Mulți Ani!

Covalact a intrat pe segmentul lactatelor Bio
Autor: Nora Marin  /   joi, 13 iulie 2017

Potrivit unei informări publicată pe site-ul companiei, Covalact a intrat pe segmentul lactatelor tip bio, cu produsul BIO Iaurt Covalact de Țară.   BIO Iaurt Covalact de Tara are 3,8% grăsime și este produs din lapte de vacă ecologic, colectat exclusiv de la ferme din inima României.   Laptele folosit pentru...

Meda relansează campania de promovare ”Medaland”
Autor: meatmilk  /   luni, 10 iulie 2017

În plină vară, procesatorul de carne Meda, aflată în proprietatea doamnei Luchi Georgescu, relansează campania de promovare publicitară cu titlul ”Medaland”, grație colaborării cu publicitarii de la Propaganda.   Conceptul a stat la baza campaniei de anul trecut, prin călătoria fantastică în MEDALAND, în care publicul...