Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Lacto Solomonescu serbează 25 de ani de activitate

Autor: meatmilkluni, 17 iulie, 2017

În aceste zile, Lacto Solomonescu serbează 25 ani de activitate, timp în care, prin calitatea de excepție a produselor, s-a impus drept una dintre cele mai performante firme din domeniul lactatelor.

 

S.C. Lacto Solomonescu SRL s-a infiintat in anul 1992, desfasurandu-si activitatea pe o suprafata de 40 mp cu un nr. de 4 angajati, prelucrand zilnic 500 litri lapte, continuand o traditie in familie de doua generatii.

 

De atunci, an de an, investitiile au fost prioritatea companiei, efortul de dezvoltare fiind semnificativ si detinand cele mai inalte tehnologii, complet automatizate. Spatiile de productie ocupa o suprafata de 4.000 mp iar intreaga activitate a firmei se desfasoara pe mai bine de 50.000mp.
Lacto Solomonescu are un numar mediu de 200 angajati iar capacitatea zilnica de productie este de 150.000 litri lapte.

 

Toate produsele comercializate sub marca Solomonescu detin o cota importanta din piata nationala, din anul 2007 incepand exportul. Cascavalul Rucar ocupa primul loc in alegerile clientilor revanzatori in ROMANIA.

 

Lacto Solomonescu este o companie 100% romaneasca care produce produse 100% naturale, fara conservanti, fara aditivi, 100% din lapte, fara adaos de grasimi vegetale, in standardele de un sistem de management de calitate: SR EN ISO 9001:20008, SR EN ISO 14001: 2005, FSSC 22.000: 2011.

 

Revista Meat.Milk. transmite proprietarilor și întregii echipe sincere felicitări și urează companiei Lacto Solomonescu La Mulți Ani!

Cris Sib Lacto testează piața Statelor Unite, vizând exportul curent
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 1 noiembrie 2017

Cris Sib Lacto, fabrica de lactate a celor 15 ciobanei din Sibiu, construita in zona Socodor-Arad și specializata în fabricarea brânzeturilor din lapte de oaie, vizează exportul constant pe piața de brânzeturi a Statelor Unite ale Americii.   Deocamdată, un prim lot de aproximativ două tone de brânză de burduf și telemea...

Perutnina România a sărbătorit zece ani de activitate la Indagra Food
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 octombrie 2017

Perutnina România, companie care s-a impus cu un deosebit succes pe piața autohtonă a produselor din carne, parte a grupului sloven Perutnina Ptuj, a avut fericita inspirație de a sărbători zece ani de activitate în țara noastră prin participarea în premieră la târgul Indagra Food.   La standul din pavilionul central în...