Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Lacul de acumulare din bacau populat cu doua tone de peste

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Lacul din preajma Municipiului Bacau a fost populat cu doua tone de peste caras, provenit de la Ferma de Cercetare si Productie Piscicola Acvaris din comuna Tiganasi, informeaza agentia Agerpres.

Conform declaratiei presedintelui CRE Bacau, Gabriel Gritcu, Popularea acestui luciu de apa, zona de agrement a municipiului Bacau, se face pe fondul golirii lacului de anul trecut, ca urmare a lucrarilor de curatire totala. Potrivit acestuia pestii oferiti cu titlu de sponsorizare se vor adapta imediat, existand acum, in lacul bacauan, conditii prielnice dezvoltarii si inmultirii rapide a puietului.

Ecologistii bacauani reamintesc cu aceasta ocazie ca, prin Ordin al Ministerului Agriculturii, in perioada 15 aprilie – 13 iunie 2012 se instituie prohibitia pescuitului pentru toate habitatele piscicole naturale.

Presedintele CRE Bacau a tinut sa atentioneze ca In respectivul interval de timp, este permis doar pescuitul la stiuca cu momeli artificiale, pescarul avand obligativitatea de a elibera celelalte specii de pesti prinsi. Braconajul se sanctioneaza cu amenda de la 600 la 1.000 de lei si suspendarea permisului sau autorizatiei, pe o perioada de 90 de zile, a subliniat Gabriel Gritcu. (TS)

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...