Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Lacul de acumulare din bacau populat cu doua tone de peste

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Lacul din preajma Municipiului Bacau a fost populat cu doua tone de peste caras, provenit de la Ferma de Cercetare si Productie Piscicola Acvaris din comuna Tiganasi, informeaza agentia Agerpres.

Conform declaratiei presedintelui CRE Bacau, Gabriel Gritcu, Popularea acestui luciu de apa, zona de agrement a municipiului Bacau, se face pe fondul golirii lacului de anul trecut, ca urmare a lucrarilor de curatire totala. Potrivit acestuia pestii oferiti cu titlu de sponsorizare se vor adapta imediat, existand acum, in lacul bacauan, conditii prielnice dezvoltarii si inmultirii rapide a puietului.

Ecologistii bacauani reamintesc cu aceasta ocazie ca, prin Ordin al Ministerului Agriculturii, in perioada 15 aprilie – 13 iunie 2012 se instituie prohibitia pescuitului pentru toate habitatele piscicole naturale.

Presedintele CRE Bacau a tinut sa atentioneze ca In respectivul interval de timp, este permis doar pescuitul la stiuca cu momeli artificiale, pescarul avand obligativitatea de a elibera celelalte specii de pesti prinsi. Braconajul se sanctioneaza cu amenda de la 600 la 1.000 de lei si suspendarea permisului sau autorizatiei, pe o perioada de 90 de zile, a subliniat Gabriel Gritcu. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...