Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Lamborghini de 80.000 de euro pentru fermierii români

Autor: Meat MIlkjoi, 7 noiembrie, 2013

Vedeta toamnei, între tractoare, este un mic monstruleț agricol: tractorul Lamborghini, disponibil acum și pentru fermierii români și existent în oferta companiei MAP.

”Cu o istorie incredibilă, Lamborghini a ajuns să cucerească întreaga lume prin putere, fiabilitate și performanță. Gama de tractoare Lamborghini întruchipează excelența în domeniu.

Dedicată celor care vor să fie cu un pas înainte, gama Lamborghini vine în completarea tradiției motoarelor de prestigiu cu tractoare ce maximizează performanța și cu un design îndrăzneț”, după cum se afirmă în prezentarea noului utilaj.

Pentru fanii brandului italian și nu numai, nu e un mister că Lamborghini face și tractoare. Fiul unui viticultor din nordul Italiei, Ferruccio Lamborghini a început, la mijlocul anilor `50, să producă aceste utilaje agricole cu care a devenit cunoscut și bogat. (Mai multe, pe www.agrointel.ro)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...