Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Landini sărbătorește 130 de ani de existență

Autor: Meat MIlkmarți, 7 octombrie, 2014

Producătorul de tractoare Landini celebrează 130 de ani de existenţă. Cu această ocazie, Argo Tractors îşi propune să stabilească un nou record de anduranţă pentru un tractor. Evenimentul are loc în provincia Lucca din Toscana şi aduce împreună o sută de jurnalişti din Europa, specializaţi în domeniul agricol, informează Agroinfo.

Împreună cu alţi invitaţi de marcă, printre care se află şi ministrul italian al Agriculturii, Maurizio Martina, aceştia vor conduce tractorul timp de 130 de ore, fără să oprească motorul în această perioadă, nici măcar pentru alimentarea cu combustibil. Timp de cinci zile şi jumătate, tractorul va merge încontinuu, demonstrând calitatea excepţională a brandului Landini.

Modelul ales pentru stabilirea recordului de anduranţă este 7-215 Dual-Power, echipat cu sistem de telemetrie pentru monitorizarea în timp real a poziţiei tractorului şi a datelor de funcţionare.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...