Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Lansarea unei noi expoziții pentru industria alimentară în Marea Britanie

Autor: vineri, 29 noiembrie, 2013

O nouă expoziție pentru sectorul britanic al alimentelor, denumită Food Science&Technology Show este programată în NEC Birmingham în 2015, informează The Meat Site.

Expoziția, organizată de YPL Exhibitions se va desfășura în același timp și loc cu expoziția MEATUP, dedicată sectorului cărnii.

Unul dintre organizatorii expoziției, Emma Cash a declarat : „Livrarea și comercializarea în condiții de siguranță a alimentelor noastre nu ar putea fi mai importantă . Într-adevăr , problemele ” Horsegate ” au fost bine documentate și acesta este doar un exemplu recent de ce bunele practici care implică trasabilitatea, analiza alimentelor, monitorizarea alimentelor, localizarea sursei alimentelor și diagnosticarea, plus multitudinea de cerințe pentru livrarea în siguranță a alimentelor fac obiectul unei legislații puternice și sunt cheia unei afaceri de succes.

” Odată cu plasarea noului eveniment în același loc cu expoziția MEATUP, domeniile de interes pentru vizitatori se vor extinde considerabil și credem că acest lucru este un exemplu perfect de bună sinergie, adăugând valoare pentru vizitatorii ambelor evenimente. ”

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...

Lansarea unei noi expoziții pentru industria alimentară în Marea Britanie

Autor: Meat MIlkvineri, 29 noiembrie, 2013

O nouă expoziție pentru sectorul britanic al alimentelor, denumită Food Science&Technology Show este programată în NEC Birmingham în 2015, informează The Meat Site.

Expoziția, organizată de YPL Exhibitions se va desfășura în același timp și loc cu expoziția MEATUP, dedicată sectorului cărnii.

Unul dintre organizatorii expoziției, Emma Cash a declarat : „Livrarea și comercializarea în condiții de siguranță a alimentelor noastre nu ar putea fi mai importantă . Într-adevăr , problemele ” Horsegate ” au fost bine documentate și acesta este doar un exemplu recent de ce bunele practici care implică trasabilitatea, analiza alimentelor, monitorizarea alimentelor, localizarea sursei alimentelor și diagnosticarea, plus multitudinea de cerințe pentru livrarea în siguranță a alimentelor fac obiectul unei legislații puternice și sunt cheia unei afaceri de succes.

” Odată cu plasarea noului eveniment în același loc cu expoziția MEATUP, domeniile de interes pentru vizitatori se vor extinde considerabil și credem că acest lucru este un exemplu perfect de bună sinergie, adăugând valoare pentru vizitatorii ambelor evenimente. ”

ANSVSA: Situația la zi a evoluției Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) De la data confirmării prezenței Pestei Porcine Africane (PPA) în țara noastră, pentru prima oară, în 31 iulie 2017, în județul Satu-Mare, se constată că în zona de N-V a României boala evoluează lent, chiar staţionar, confirmându-se în 14 localităţi din judeţele Satu-Mare, Sălaj şi Bihor. Au fost afectaţi 13...

Suplimentarea cu proteine by-pass a dietei bovinelor de lapte
Autor: Nora Marin  /   vineri, 3 august 2018

Îmbunătățirea producției de lapte este un instrument important de creștere a calității vieții, în special pentru persoanele din mediul rural. Cum, în România există numeroase exploatații comerciale de dimensiuni mici sau medii, am găsit util ca, de această dată, să facem referire la recomandările FAO privind îmbunătățirea...

Valorificarea superioară a sângelui animalelor abatorizate
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 3 august 2018

Abatoarele, precum și companiile de prelucrarea a cărnii generează o cantitate semnificativă de subproduse solide și lichide. La rândul lor, angrosistii și comercianții cu amănuntul produc cantități mari de subproduse. Deci, milioane de tone de deșeuri sunt produse în fiecare zi iar problema este eliminarea lor. Dar eliminarea...

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...