Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Lapar cere din nou guvernului introducerea biotehnologiilor pana in 2012

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR) cere Guvernului sa ia masurile necesare introducerii biotehnologiilor in cultura pana in anul 2012, anunta agroazi.ro.

„(…) Facem inca o data apel la Guvernul Romaniei sa ia o decizie in concordanta cu interesele economice si de sanatate publica, consultandu-se cu mediul academic si sa permita ca incepand cu anul 2012 ca Romania sa poata folosi biotehnologii”, spune Nicolae Sitaru, citat de portalul agroazi.

Potrivit acestuia, este in interesul consumatorului ca introducerea organismelor modificate genetic in cultura sa se realizeze, precizand ca domnia sa este surprins de afirmatiile lui Dacian Ciolos, Comisar European al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, care a aratat rezerve fata de introducerea in cultura a biotehnologiilor.

LAPAR sustine ca agricultorii romani sunt de acord cu cultivarea OMG, in ciuda rezistentei venite din partea asociatiilor ecologiste, din cauza ca studiile au aratat ca aceste organisme nu au efecte negative asupra sanatatii omului. „Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania, isi mentine pozitia in favoarea cultivarii de Organisme Modificate Genetic atata timp cat consumul acestora este autorizat in spatiul european”, a sublinit Sitaru.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...