Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Latin Pack & Spices aduce in România gustul gastronomic frantuzesc

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Latin Pack & Spices este lider de piata, in România, pe segmentul membrane personalizate pentru salamuri. Membranele – cusute sau imprimate – reprezinta un avantaj pentru fabricile de carne, prin personalizarea produselor si identificarea rapida a acestora in raft. Gama de produse, care poate fi realizata in acest tip de membrane, este foarte larga, de la salamuri fierte si afumate, salamuri crud-uscate, cu forme ce pot imita membranele naturale, fara a avea incovenientele acestora, pâna la parizer taranesc afumat si sunci de calibru mare, cu peleabilitate specifica pentru fiecare produs.

FPS Groupe Mane este furnizorul principal din Franta al Latin Pack & Spices de mixuri pentru produsele din carne reconstituita: hamburgeri de carne sau vegetarieni, nugetts etc. Aceste mixuri aduc un aer proaspat pe piata româneasca, gustul frantuzesc in gastronomie fiind unanim recunoscut, la acesta adaugându-se calitatea constanta in timp, care a impus aceste produse in Europa si Africa de Nord.

Latin Pack & Spices este distribuitor unic in România al firmei Biovitec, din Franta, pentru culturi starter, pentru produse crud-uscate sau demiseci, pentru sunci crud-uscate si pentru culturi bioprotectoare, pentru produse refrigerate precum carne tocata si cârnati proaspeti, acestea fiind considerate ca o asigurare pentru producator impotriva bacteriilor nedorite precum E. coli sau Listeria, fara a adauga pe eticheta inca un aditiv tip E. Un interes deosebit pentru crud-uscate il reprezinta gama de culturi starter super rapide, care reduc cu pâna la o saptamâna timpul de maturare.

Prezenta in mod constant, din 2001, la târgul de specialitate Indagra, compania Latin Pack & Spices va asteapta la editia din acest an la Indagra Food, impreuna cu un maestru bucatar francez, pentru degustarea noilor produse.

Rolul mineralelor în produsele funcționale din carne
Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 20 iunie 2018

Carnea și produsele din carne reprezintă o bună sursă de compuși bioactivi cu efect pozitiv asupra sănătății umane, iar competiția intensificată a producătorilor de carne pune presiune asupra creării unei noi produse sănătoase. Pentru a răspunde acestor așteptări, producătorii folosesc suplimente cu proprietăți funcționale...

DuPont a lansat două noi culturi pentru brânzeturi
Autor: meatmilk  /   miercuri, 4 aprilie 2018

DuPont Nutrition & Health Introduce culturile de brânzeturi CHOOZIT® SWIFT 600 și CHOOZIT® AMERI-FLEX   (Comunicat) DuPont Nutrition & Health a lansat cele mai noi inovații din gama de ingrediente DuPont ™ Danisco®: CHOOZIT® SWIFT 600 și CHOOZIT® AMERI-FLEX. Dezvoltate pentru a rezolva problemele legate de...