Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Latin Pack & Spices aduce in România gustul gastronomic frantuzesc

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Latin Pack & Spices este lider de piata, in România, pe segmentul membrane personalizate pentru salamuri. Membranele – cusute sau imprimate – reprezinta un avantaj pentru fabricile de carne, prin personalizarea produselor si identificarea rapida a acestora in raft. Gama de produse, care poate fi realizata in acest tip de membrane, este foarte larga, de la salamuri fierte si afumate, salamuri crud-uscate, cu forme ce pot imita membranele naturale, fara a avea incovenientele acestora, pâna la parizer taranesc afumat si sunci de calibru mare, cu peleabilitate specifica pentru fiecare produs.

FPS Groupe Mane este furnizorul principal din Franta al Latin Pack & Spices de mixuri pentru produsele din carne reconstituita: hamburgeri de carne sau vegetarieni, nugetts etc. Aceste mixuri aduc un aer proaspat pe piata româneasca, gustul frantuzesc in gastronomie fiind unanim recunoscut, la acesta adaugându-se calitatea constanta in timp, care a impus aceste produse in Europa si Africa de Nord.

Latin Pack & Spices este distribuitor unic in România al firmei Biovitec, din Franta, pentru culturi starter, pentru produse crud-uscate sau demiseci, pentru sunci crud-uscate si pentru culturi bioprotectoare, pentru produse refrigerate precum carne tocata si cârnati proaspeti, acestea fiind considerate ca o asigurare pentru producator impotriva bacteriilor nedorite precum E. coli sau Listeria, fara a adauga pe eticheta inca un aditiv tip E. Un interes deosebit pentru crud-uscate il reprezinta gama de culturi starter super rapide, care reduc cu pâna la o saptamâna timpul de maturare.

Prezenta in mod constant, din 2001, la târgul de specialitate Indagra, compania Latin Pack & Spices va asteapta la editia din acest an la Indagra Food, impreuna cu un maestru bucatar francez, pentru degustarea noilor produse.

DuPont Nutrition & Health Creates ”Clean Label Hub” își extinde echipa de cercetare
Autor: Nora Marin  /   joi, 30 august 2018

DuPont Nutrition & Health a anunțat extinderea echipei de cercetare și dezvoltare prin crearea unui "centru de etichetare clean label" cu sediul în Brabrand. Intenționând să își consolideze proiectele de proiecte în domeniul nutriției sănătoase și a ofertelor de texturale ecologice, noi angajați se vor alătura echipei existente,...

Tendințe emergente pe piața lactatelor; aplicații și ingrediente
Autor: Nora Marin  /   joi, 2 august 2018

Lactatele clean label devin din ce în ce mai populare. La rândul lor, ingredientele cu etichetă curată se găsesc în diverse aplicații, oferind căi de a stimula proteinele, pre- și probioticele, vitaminele etc., dar și aromele care au menirea de a reduce zahărul din diferite alimente. Pentru a vedea care sunt tendințele în acest...