Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Latin Pack & Spices aduce in România gustul gastronomic frantuzesc

Autor: Meat MIlkmarți, 29 ianuarie, 2013

Latin Pack & Spices este lider de piata, in România, pe segmentul membrane personalizate pentru salamuri. Membranele – cusute sau imprimate – reprezinta un avantaj pentru fabricile de carne, prin personalizarea produselor si identificarea rapida a acestora in raft. Gama de produse, care poate fi realizata in acest tip de membrane, este foarte larga, de la salamuri fierte si afumate, salamuri crud-uscate, cu forme ce pot imita membranele naturale, fara a avea incovenientele acestora, pâna la parizer taranesc afumat si sunci de calibru mare, cu peleabilitate specifica pentru fiecare produs.

FPS Groupe Mane este furnizorul principal din Franta al Latin Pack & Spices de mixuri pentru produsele din carne reconstituita: hamburgeri de carne sau vegetarieni, nugetts etc. Aceste mixuri aduc un aer proaspat pe piata româneasca, gustul frantuzesc in gastronomie fiind unanim recunoscut, la acesta adaugându-se calitatea constanta in timp, care a impus aceste produse in Europa si Africa de Nord.

Latin Pack & Spices este distribuitor unic in România al firmei Biovitec, din Franta, pentru culturi starter, pentru produse crud-uscate sau demiseci, pentru sunci crud-uscate si pentru culturi bioprotectoare, pentru produse refrigerate precum carne tocata si cârnati proaspeti, acestea fiind considerate ca o asigurare pentru producator impotriva bacteriilor nedorite precum E. coli sau Listeria, fara a adauga pe eticheta inca un aditiv tip E. Un interes deosebit pentru crud-uscate il reprezinta gama de culturi starter super rapide, care reduc cu pâna la o saptamâna timpul de maturare.

Prezenta in mod constant, din 2001, la târgul de specialitate Indagra, compania Latin Pack & Spices va asteapta la editia din acest an la Indagra Food, impreuna cu un maestru bucatar francez, pentru degustarea noilor produse.

Ingrediente ”surpriză” pentru deserturile lactate
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 30 ianuarie 2019

Noile arome surprinzătoare sunt tendințe în toate categoriile de alimente și băuturi, iar industria lactatelor nu face excepție, mai ales când e vorba despre deserturi. Și, cu cât sunt mai exotice, cu atât sunt mai incitante pentru consumatorii care doresc din ce în ce mai mult noi experiențe. Tocmai de aceea, Food Business News a...

Vitamine cu relevanță pentru procesarea cărnii
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 24 ianuarie 2019

Percepția noastră despre hrană s-a schimbat de-a lungul secolelor. Inițial, mâncarea a fost pur și simplu percepută ca mijloc de a obține substanțele nutritive și energia necesare organismului. Mai târziu, datorită evoluției din știința nutriției, a început să fie văzută ca un mijloc de sprijinire a creșterii și dezvoltării...