Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Lekkerland romania: venituri in stagnare, in 2010

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Distribuitorul de produse convenience Lekkerland Romania a inregistrat venituri de 42 milioane de euro in 2010, acelasi nivel ca in anul precedent, anunta modernbuyer.ro.

Pe durata anului trecut, compania si-a reorganizat portofoliul de clienti, cu scopul de a se concentra asupra grupurilor speciale de clienti si de a-si consolida parteneriatul cu contractorii. Lekkerland Romania are 121 de angajati. Compania distribuie, din depozitul propriu situat in Bucuresti, o gama larga de produse, catre 2.800 de puncte de livrare.

In pofida orientarii consumatorilor catre produsele de baza, suntem foarte multumiti ca am ne-am mentinut cifra de afaceri la o valoare comparabila cu cea din 2009, a declarat Narcis Mihai, Country Manager Lekkerland Romania.

In Europa, Lekkerland AG & Co. KG, a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri cu 200 milioane euro, ajungand la 12,2 miliarde euro in decursul anului fiscal 2010. Profitul dupa impozitare a crescut si el in anul 2010 cu 18,5%, situandu-se la 64 milioane euro. Aici sunt incluse si veniturile extraordinare in valoare de aproximativ 10 milioane euro. Compania aprovizioneaza clienti din noua tari europene cu produse din tutun, produse alimentare/nealimentare si produse de tip electronic Value (e-va).

Per ansamblu, in sectorul alimentar/nealimentar s-a inregistrat doar o reducere nesemnificativa de 3,6%, obtinandu-se valoarea de 2,256 miliarde euro. In ceea ce priveste comenzile pentru gamele de produse de tip electronic Value (e-va)/diverse, cifra de afaceri de 130 milioane euro a permis o mentinere la nivelul anului precedent.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...