Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Lekkerland romania: venituri in stagnare, in 2010

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Distribuitorul de produse convenience Lekkerland Romania a inregistrat venituri de 42 milioane de euro in 2010, acelasi nivel ca in anul precedent, anunta modernbuyer.ro.

Pe durata anului trecut, compania si-a reorganizat portofoliul de clienti, cu scopul de a se concentra asupra grupurilor speciale de clienti si de a-si consolida parteneriatul cu contractorii. Lekkerland Romania are 121 de angajati. Compania distribuie, din depozitul propriu situat in Bucuresti, o gama larga de produse, catre 2.800 de puncte de livrare.

In pofida orientarii consumatorilor catre produsele de baza, suntem foarte multumiti ca am ne-am mentinut cifra de afaceri la o valoare comparabila cu cea din 2009, a declarat Narcis Mihai, Country Manager Lekkerland Romania.

In Europa, Lekkerland AG & Co. KG, a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri cu 200 milioane euro, ajungand la 12,2 miliarde euro in decursul anului fiscal 2010. Profitul dupa impozitare a crescut si el in anul 2010 cu 18,5%, situandu-se la 64 milioane euro. Aici sunt incluse si veniturile extraordinare in valoare de aproximativ 10 milioane euro. Compania aprovizioneaza clienti din noua tari europene cu produse din tutun, produse alimentare/nealimentare si produse de tip electronic Value (e-va).

Per ansamblu, in sectorul alimentar/nealimentar s-a inregistrat doar o reducere nesemnificativa de 3,6%, obtinandu-se valoarea de 2,256 miliarde euro. In ceea ce priveste comenzile pentru gamele de produse de tip electronic Value (e-va)/diverse, cifra de afaceri de 130 milioane euro a permis o mentinere la nivelul anului precedent.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...