Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Lekkerland romania: venituri in stagnare, in 2010

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Distribuitorul de produse convenience Lekkerland Romania a inregistrat venituri de 42 milioane de euro in 2010, acelasi nivel ca in anul precedent, anunta modernbuyer.ro.

Pe durata anului trecut, compania si-a reorganizat portofoliul de clienti, cu scopul de a se concentra asupra grupurilor speciale de clienti si de a-si consolida parteneriatul cu contractorii. Lekkerland Romania are 121 de angajati. Compania distribuie, din depozitul propriu situat in Bucuresti, o gama larga de produse, catre 2.800 de puncte de livrare.

In pofida orientarii consumatorilor catre produsele de baza, suntem foarte multumiti ca am ne-am mentinut cifra de afaceri la o valoare comparabila cu cea din 2009, a declarat Narcis Mihai, Country Manager Lekkerland Romania.

In Europa, Lekkerland AG & Co. KG, a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri cu 200 milioane euro, ajungand la 12,2 miliarde euro in decursul anului fiscal 2010. Profitul dupa impozitare a crescut si el in anul 2010 cu 18,5%, situandu-se la 64 milioane euro. Aici sunt incluse si veniturile extraordinare in valoare de aproximativ 10 milioane euro. Compania aprovizioneaza clienti din noua tari europene cu produse din tutun, produse alimentare/nealimentare si produse de tip electronic Value (e-va).

Per ansamblu, in sectorul alimentar/nealimentar s-a inregistrat doar o reducere nesemnificativa de 3,6%, obtinandu-se valoarea de 2,256 miliarde euro. In ceea ce priveste comenzile pentru gamele de produse de tip electronic Value (e-va)/diverse, cifra de afaceri de 130 milioane euro a permis o mentinere la nivelul anului precedent.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...