Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Lemken GmbH se extinde pe piața românească

Autor: Meat MIlkmarți, 12 noiembrie, 2013

Producătorul german de tehnică agricolă Lemken GmbH dorește să își extindă operațiunile din România, urmând să își dezvolte sectorul de distribuție.

În acest sens, pentru a întări structura de vânzări în România, firma germană caută un  Coordonator service şi piese m/f.

Planul de dezvoltare va cuprinde: Livrarea şi punerea în funcţiune a utilajelor cumpărate, împreună cu partenerii noştri de vânzări; Instruirea fermierilor privind folosirea optimă a utilajelor, împreună cu partenerii noştri de vânzări; Acţiuni de service şi lucrări de garanţie în cadrul programului de service after sales; Prezentări individuale ale întregului nostru program de utilaje; Organizarea, montarea şi demontarea utilajelor pentru expoziţiile locale şi demonstratiile în câmp, precum şi participare ocazională la expoziţii.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...