Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Licitatie de bovine pentru elevii scolii de agricultura edelhof

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Agroazi, o noua promotie de elevii a scolii de agricultura din Edelhof a fost prezenta la centrul de licitatie din Zwettl, Austria, pentru a sustine o sesiune practica de vanzare prin strigare.

Scoala de agricultura aflata in vecinatea orasului Zwettl, este una dintre cele mai importate unitati de invatamant agricol din nordul Austriei.

Centrul Edelhof cuprinde clase speciale de invatamant pentru baieti si fete. Aici se gaseste o ferma complexa de animale, cu grajduri pentru vaci, porci, pasari si cai. Tot aici se afla un atelierul mecanic, un atelier de prelucrare a lemnului, un centru hipic si un mic abator pentru sacrificarea animalelor.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...