Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Licitatie de bovine pentru elevii scolii de agricultura edelhof

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Agroazi, o noua promotie de elevii a scolii de agricultura din Edelhof a fost prezenta la centrul de licitatie din Zwettl, Austria, pentru a sustine o sesiune practica de vanzare prin strigare.

Scoala de agricultura aflata in vecinatea orasului Zwettl, este una dintre cele mai importate unitati de invatamant agricol din nordul Austriei.

Centrul Edelhof cuprinde clase speciale de invatamant pentru baieti si fete. Aici se gaseste o ferma complexa de animale, cu grajduri pentru vaci, porci, pasari si cai. Tot aici se afla un atelierul mecanic, un atelier de prelucrare a lemnului, un centru hipic si un mic abator pentru sacrificarea animalelor.

Lucrătura UE la linguriCA-CAlității
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 25 mai 2018

Zilele trecute, redacția noastră a primit din partea Comisiei de Agricultură a Parlamentului European Declarația în care detaliază principiile după care va fi construit noul exercițiu financiar al Uniunii Europene, pentru perioada 2021-2027.   Tema este amplă și, până la momentul adoptării noii Strategii Agricole Comune,...

GfK: Puterea de cumpărare a românilor, cea mai mare rată de creștere în 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) GfK a derulat un studiu - analiză a scenei de retail european, cuprinzând cele mai recente evoluții și prognoze pentru 2018. Indicatorii de piață evaluați de GfK pentru cele 32 de țări europene analizate sunt: puterea de cumpărare, ponderea cheltuielilor populației în retail din cheltuielile totale, inflația și...