Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Licitatie de bovine pentru elevii scolii de agricultura edelhof

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Agroazi, o noua promotie de elevii a scolii de agricultura din Edelhof a fost prezenta la centrul de licitatie din Zwettl, Austria, pentru a sustine o sesiune practica de vanzare prin strigare.

Scoala de agricultura aflata in vecinatea orasului Zwettl, este una dintre cele mai importate unitati de invatamant agricol din nordul Austriei.

Centrul Edelhof cuprinde clase speciale de invatamant pentru baieti si fete. Aici se gaseste o ferma complexa de animale, cu grajduri pentru vaci, porci, pasari si cai. Tot aici se afla un atelierul mecanic, un atelier de prelucrare a lemnului, un centru hipic si un mic abator pentru sacrificarea animalelor.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...