Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Licitatiile independente sustin piata halal si kosher

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Furnizorii independenti de carne britanici, care asigura in jur de 40 de procente din comertul insular in domeniul carnii rosii, considera ca o retea prospera de ringuri de licitatii pentru animalele vii reprezinta un factor vital al asigurarii profitabilitatii afacerilor lor.

Cresterea cererii de carne de tip Halal este importanta atat pentru sectorul independent dar si pentru producatorii de animale vii din Marea Britanie. Importanta acestui sector a devenit atat de mare incat asociatia profesionala a producatorilor de carne de vita si de miel a decis infiintarea unui departament special pentru carnea de tip Halal.

Acest sector al consumatorilor este flexibil si membrii asociatiei sunt nevoiti sa indeplineasca cerintele consumatorilor de carne Halal. Iar acesti consumatori prefera sa obtina carnea necesara de la licitatii, aceasta deoarece le ofera mai multe posibilitati de alegere decat ar avea la dispozitie la contractele ferme sau direct de la fermieri.

Mai mult, solicitantii pot sa-si achizitioneze marfa conform solicitarilor lor de cantitate si calitate. La fel, presedintele asociatiei firmelor organizatoare de asemenea licitatii a spus ca acest tip de comert ofera transparenta dar si flexibilitate, ceea ce permite cumparatorilor sa isi asigure cele mai bune afaceri.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...