Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Licitatiile independente sustin piata halal si kosher

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Furnizorii independenti de carne britanici, care asigura in jur de 40 de procente din comertul insular in domeniul carnii rosii, considera ca o retea prospera de ringuri de licitatii pentru animalele vii reprezinta un factor vital al asigurarii profitabilitatii afacerilor lor.

Cresterea cererii de carne de tip Halal este importanta atat pentru sectorul independent dar si pentru producatorii de animale vii din Marea Britanie. Importanta acestui sector a devenit atat de mare incat asociatia profesionala a producatorilor de carne de vita si de miel a decis infiintarea unui departament special pentru carnea de tip Halal.

Acest sector al consumatorilor este flexibil si membrii asociatiei sunt nevoiti sa indeplineasca cerintele consumatorilor de carne Halal. Iar acesti consumatori prefera sa obtina carnea necesara de la licitatii, aceasta deoarece le ofera mai multe posibilitati de alegere decat ar avea la dispozitie la contractele ferme sau direct de la fermieri.

Mai mult, solicitantii pot sa-si achizitioneze marfa conform solicitarilor lor de cantitate si calitate. La fel, presedintele asociatiei firmelor organizatoare de asemenea licitatii a spus ca acest tip de comert ofera transparenta dar si flexibilitate, ceea ce permite cumparatorilor sa isi asigure cele mai bune afaceri.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...