Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Liderul pietei ruse a carnii creste productia cu 79%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cherkizovo Group, liderul pietei ruse pe segmentul de carne de pui si porc a crescut productia cu 79%, la 17, 5 mii de tone (in viu) in primul trimestrul al lui 2010, scrie presa locala.

Conform declaratiilor companiei acest fap s-a datorat, in primul rand, noilor complexe de crestere a porcilor din Lipetsk siTambov care lucreaza deja la capacitate maxima. Mai mult, productia de carne de pui a crescut, de asemenea, in aceeasi perioada cu 6%.

Vanzarile diviziei de procesare a Cherkizovo Group au urcat pana la 30,8 mii de tone, fata de numai 28,4 mii de tone inregistrate in primul trimestru al anului trecut, pe fondul cererii in crestere din Rusia.

ANSVSA: Oportunități pentru exportul de lână în Africa de Sud
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a finalizat o altă acțiune întreprinsă în cadrul strategiei de extindere și de deschidere de noi piețe de desfacere pentru produsele autohtone.   Una dintre oportunitățile identificate a fost piața importantă reprezentată de...

Lidl și-a finalizat noul headquarter din România
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Lidl România a definitivat construcția și amenajarea noului sediu central al companiei, un proiect inovator și complex, eficientizat pentru cel mai redus impact asupra mediului.Clădirea de birouri a beneficiat de folosirea unor tehnologii de construcție de ultimă generație și include dotări și facilități la standarde...