Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Liderul pietei ruse a carnii creste productia cu 79%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cherkizovo Group, liderul pietei ruse pe segmentul de carne de pui si porc a crescut productia cu 79%, la 17, 5 mii de tone (in viu) in primul trimestrul al lui 2010, scrie presa locala.

Conform declaratiilor companiei acest fap s-a datorat, in primul rand, noilor complexe de crestere a porcilor din Lipetsk siTambov care lucreaza deja la capacitate maxima. Mai mult, productia de carne de pui a crescut, de asemenea, in aceeasi perioada cu 6%.

Vanzarile diviziei de procesare a Cherkizovo Group au urcat pana la 30,8 mii de tone, fata de numai 28,4 mii de tone inregistrate in primul trimestru al anului trecut, pe fondul cererii in crestere din Rusia.

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...

Prima conferință dedicată evaluării on-going a PNDR 2014-2010
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

(Comunicat) Domnul Secretarul de Stat Alexandru Potor a participat la prima conferință dedicată evaluării on-going a PNDR 2014-2020 în perioada 2017-2020.   Au mai fost prezenți la eveniment directorul general adjunct al Autorității de Management pentru Programul Național de Dezvoltare Rurală, Carmen Boteanu, experți din...