Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Liderul pietei ruse a carnii creste productia cu 79%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cherkizovo Group, liderul pietei ruse pe segmentul de carne de pui si porc a crescut productia cu 79%, la 17, 5 mii de tone (in viu) in primul trimestrul al lui 2010, scrie presa locala.

Conform declaratiilor companiei acest fap s-a datorat, in primul rand, noilor complexe de crestere a porcilor din Lipetsk siTambov care lucreaza deja la capacitate maxima. Mai mult, productia de carne de pui a crescut, de asemenea, in aceeasi perioada cu 6%.

Vanzarile diviziei de procesare a Cherkizovo Group au urcat pana la 30,8 mii de tone, fata de numai 28,4 mii de tone inregistrate in primul trimestru al anului trecut, pe fondul cererii in crestere din Rusia.

Evoluția pieței europene a produselor din carne și a lactatelor în viitorul deceniu
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Dacă în trecut v-am prezentat previziunile Comisiei Europene referitoare la evoluția producției de lapte-materie primă și a cărnii de vită, pentru următorul deceniu, acum vă supunem atenției prognoza referitoare la evoluția consumului produselor din carne și a modificărilor care vor surveni în structura producției europene de...

De la 1 ianuarie 2021, noi reguli pe lanțul de aprovizionare cu produse agro-alimentare
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 septembrie 2019

(Comunicat) Ca urmare a evoluției de pe piața europeană agro-alimentară, Comisia Europeană va adopta măsuri de introducere a unei transparențe sporite, prin raportarea îmbunătățită a prețurilor de-a lungul lanț de aprovizionare cu alimente.   După interzicerea practicilor comerciale neloiale și îmbunătățirea...