Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Liderul pietei ruse a carnii creste productia cu 79%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cherkizovo Group, liderul pietei ruse pe segmentul de carne de pui si porc a crescut productia cu 79%, la 17, 5 mii de tone (in viu) in primul trimestrul al lui 2010, scrie presa locala.

Conform declaratiilor companiei acest fap s-a datorat, in primul rand, noilor complexe de crestere a porcilor din Lipetsk siTambov care lucreaza deja la capacitate maxima. Mai mult, productia de carne de pui a crescut, de asemenea, in aceeasi perioada cu 6%.

Vanzarile diviziei de procesare a Cherkizovo Group au urcat pana la 30,8 mii de tone, fata de numai 28,4 mii de tone inregistrate in primul trimestru al anului trecut, pe fondul cererii in crestere din Rusia.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...