Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Liderul pietei ruse a carnii creste productia cu 79%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cherkizovo Group, liderul pietei ruse pe segmentul de carne de pui si porc a crescut productia cu 79%, la 17, 5 mii de tone (in viu) in primul trimestrul al lui 2010, scrie presa locala.

Conform declaratiilor companiei acest fap s-a datorat, in primul rand, noilor complexe de crestere a porcilor din Lipetsk siTambov care lucreaza deja la capacitate maxima. Mai mult, productia de carne de pui a crescut, de asemenea, in aceeasi perioada cu 6%.

Vanzarile diviziei de procesare a Cherkizovo Group au urcat pana la 30,8 mii de tone, fata de numai 28,4 mii de tone inregistrate in primul trimestru al anului trecut, pe fondul cererii in crestere din Rusia.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...