Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Lidl a ales peredelele de aer de la biddle

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Retailerul german Lidl, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata europeana a discounterelor si cumparatorul retelei Plus din Romania, a ales, pentru centrul logistic din Bucuresti, perdelele de aer de la Biddle.

Perdeaua de aer a specialistului german Biddle asigurara o buna separarare a spatiul frigorific. Produsul este eficient tot timpul anului: Iarna si in climatele reci previne pierderea de energie si intrarea de aer rece in cladire iar utilizarea sa vara si in climatele calde, prin recircularea aerului din interior, previne influenta aerului cald de afara. Avantajele perdelelor de are Biddle sunt: confort si eficienta sporite, componente fiabile, plug & play, siguranta in utilizare. „Biddle, probabil cea mai buna perdea de aer din lume”.

Cu peste 50 de ani de experienta in piata europeana a producatorilor de echipamente de climatizare inovative, Biddle exceleaza in oferirea de solutii personalizate clientilor. In spatele succesului companiei se afla eforturile sustinute ale expertilor tehnici si ale unei echipe de vanzari competitive, respectul pentru calitate si pentru fiecare client in parte.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...