Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Lidl a ales peredelele de aer de la biddle

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Retailerul german Lidl, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata europeana a discounterelor si cumparatorul retelei Plus din Romania, a ales, pentru centrul logistic din Bucuresti, perdelele de aer de la Biddle.

Perdeaua de aer a specialistului german Biddle asigurara o buna separarare a spatiul frigorific. Produsul este eficient tot timpul anului: Iarna si in climatele reci previne pierderea de energie si intrarea de aer rece in cladire iar utilizarea sa vara si in climatele calde, prin recircularea aerului din interior, previne influenta aerului cald de afara. Avantajele perdelelor de are Biddle sunt: confort si eficienta sporite, componente fiabile, plug & play, siguranta in utilizare. „Biddle, probabil cea mai buna perdea de aer din lume”.

Cu peste 50 de ani de experienta in piata europeana a producatorilor de echipamente de climatizare inovative, Biddle exceleaza in oferirea de solutii personalizate clientilor. In spatele succesului companiei se afla eforturile sustinute ale expertilor tehnici si ale unei echipe de vanzari competitive, respectul pentru calitate si pentru fiecare client in parte.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...