Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Lidl a ales peredelele de aer de la biddle

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Retailerul german Lidl, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata europeana a discounterelor si cumparatorul retelei Plus din Romania, a ales, pentru centrul logistic din Bucuresti, perdelele de aer de la Biddle.

Perdeaua de aer a specialistului german Biddle asigurara o buna separarare a spatiul frigorific. Produsul este eficient tot timpul anului: Iarna si in climatele reci previne pierderea de energie si intrarea de aer rece in cladire iar utilizarea sa vara si in climatele calde, prin recircularea aerului din interior, previne influenta aerului cald de afara. Avantajele perdelelor de are Biddle sunt: confort si eficienta sporite, componente fiabile, plug & play, siguranta in utilizare. „Biddle, probabil cea mai buna perdea de aer din lume”.

Cu peste 50 de ani de experienta in piata europeana a producatorilor de echipamente de climatizare inovative, Biddle exceleaza in oferirea de solutii personalizate clientilor. In spatele succesului companiei se afla eforturile sustinute ale expertilor tehnici si ale unei echipe de vanzari competitive, respectul pentru calitate si pentru fiecare client in parte.

Soluții FrieslandCampina Kievit, pentru produse ready meal-clean label
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 noiembrie 2018

Compania olandeză FrieslandCampina Kievit, producător mondial de ingrediente alimentare și băuturi, a realizat recent un studiu privind  tendințele și evoluțiile de pe piața produselor ready meal, indulgence și clean label, cu țintă directă asupra savorii.   Utilizând propria analiză a conversațiilor online, precum și...

Metro AG Metro-Nom a deschis un birou IT la Cluj-Napoca
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Metro AG Metro-Nom și-a deschis cel de-al treilea birou IT românesc în Cluj-Napoca, denumit și Silicon Valley al Balcanilor, după cum informează publicația European Supermarket Magazine.   Compania mai are încă două unități IT care operează local, mai precis, în București și Brașov. Divizia IT a firmei, Metro-Nom este...