Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Lidl intra pe piata poloneza

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania Lidl a comunicat ca este in cautare de noi furnizori in Polonia pe linia carnii si pestelui, punctand gama produselor marca privata, a anuntat Retail&FMCG, citand anuntul facut de Kantar Retail.

Aflata in relatii comerciale cu circa 200 de furnizori, Lidl intentioneaza o intindere a acestui lant urmand a extinde gama de produse marca privata spre alte grupuri de produse.

In parafarea achizitiei vor cantari, inaintea deciziei finale, pretul si standardele economice actuale ale pietei poloneze, un element decisiv fiind cererea punctuala pe produse si nivelul actual al rentabilitatii in relatiile actuale cu furnizorii. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...