Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Lidl intra pe piata poloneza

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania Lidl a comunicat ca este in cautare de noi furnizori in Polonia pe linia carnii si pestelui, punctand gama produselor marca privata, a anuntat Retail&FMCG, citand anuntul facut de Kantar Retail.

Aflata in relatii comerciale cu circa 200 de furnizori, Lidl intentioneaza o intindere a acestui lant urmand a extinde gama de produse marca privata spre alte grupuri de produse.

In parafarea achizitiei vor cantari, inaintea deciziei finale, pretul si standardele economice actuale ale pietei poloneze, un element decisiv fiind cererea punctuala pe produse si nivelul actual al rentabilitatii in relatiile actuale cu furnizorii. (TS)

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...