Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Lidl intra pe piata poloneza

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania Lidl a comunicat ca este in cautare de noi furnizori in Polonia pe linia carnii si pestelui, punctand gama produselor marca privata, a anuntat Retail&FMCG, citand anuntul facut de Kantar Retail.

Aflata in relatii comerciale cu circa 200 de furnizori, Lidl intentioneaza o intindere a acestui lant urmand a extinde gama de produse marca privata spre alte grupuri de produse.

In parafarea achizitiei vor cantari, inaintea deciziei finale, pretul si standardele economice actuale ale pietei poloneze, un element decisiv fiind cererea punctuala pe produse si nivelul actual al rentabilitatii in relatiile actuale cu furnizorii. (TS)

Controale ANSVSA privind ouăle provenite din comerțul intracomunitar
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Inspectorii Autoritătii Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului General al Poliției Române au desfăşurat o acţiune la nivel naţional, pentru verificarea modului în care operatorii din sectorul alimentar respectă condiţiile sanitare veterinare şi de...

Studiu: Ce înțeleg românii printr-o alimentație sănătoasă?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Femeile sub 30 de ani reprezintă categoria cea mai interesată de un stil de viață sănătos   Zahărul și produsele care conțin grăsimi saturate și colesterol sunt considerate a fi alimentele cele mai dăunătoare sănătății   Doar 1 din 5 persoane interesate de un stil de viață sănătos folosește...