Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Lidl se pregateste pentru intrarea pe piata din romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Retailerul german Lidl a cumparat un teren in Bucuresti, de la PepsiAmericas, pentru a deschide un magazin. Noua proprietate se afla intre cartierele Rahova si Ferentari, intr-o zona pe care marii retaileri au ocolit-o, langa concurenta, reteaua de magazine de discount Penny Market.

Desi foarte zgarcita in anunturi, reteaua de magazine de discount Lidl isi face tot mai simtita prezenta pe piata romaneasca. Inca nu a deschis niciun magazin, insa cumpara terenuri peste tot in tara. Lidl mizeaza in special pe cumparatorii cu venituri mici, vizand zonele mai sarace ale Romaniei, unde alti retaileri nu au indraznit sa deschida magazine, cum este nordul Moldovei, de exemplu.

Compania Lidl face parte din grupul german Lidl & Schwartz, care opereaza in Romania reteaua de hipermarketuri cu politica de discount Kaufland. Primul magazin al retailerului german in Romania va fi deschis in acest an.

ANSVSA: Oportunități pentru exportul de lână în Africa de Sud
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a finalizat o altă acțiune întreprinsă în cadrul strategiei de extindere și de deschidere de noi piețe de desfacere pentru produsele autohtone.   Una dintre oportunitățile identificate a fost piața importantă reprezentată de...

Lidl și-a finalizat noul headquarter din România
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Lidl România a definitivat construcția și amenajarea noului sediu central al companiei, un proiect inovator și complex, eficientizat pentru cel mai redus impact asupra mediului.Clădirea de birouri a beneficiat de folosirea unor tehnologii de construcție de ultimă generație și include dotări și facilități la standarde...