Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Lidl se pregateste pentru intrarea pe piata din romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Retailerul german Lidl a cumparat un teren in Bucuresti, de la PepsiAmericas, pentru a deschide un magazin. Noua proprietate se afla intre cartierele Rahova si Ferentari, intr-o zona pe care marii retaileri au ocolit-o, langa concurenta, reteaua de magazine de discount Penny Market.

Desi foarte zgarcita in anunturi, reteaua de magazine de discount Lidl isi face tot mai simtita prezenta pe piata romaneasca. Inca nu a deschis niciun magazin, insa cumpara terenuri peste tot in tara. Lidl mizeaza in special pe cumparatorii cu venituri mici, vizand zonele mai sarace ale Romaniei, unde alti retaileri nu au indraznit sa deschida magazine, cum este nordul Moldovei, de exemplu.

Compania Lidl face parte din grupul german Lidl & Schwartz, care opereaza in Romania reteaua de hipermarketuri cu politica de discount Kaufland. Primul magazin al retailerului german in Romania va fi deschis in acest an.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...