Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Lidl se pregateste pentru intrarea pe piata din romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Retailerul german Lidl a cumparat un teren in Bucuresti, de la PepsiAmericas, pentru a deschide un magazin. Noua proprietate se afla intre cartierele Rahova si Ferentari, intr-o zona pe care marii retaileri au ocolit-o, langa concurenta, reteaua de magazine de discount Penny Market.

Desi foarte zgarcita in anunturi, reteaua de magazine de discount Lidl isi face tot mai simtita prezenta pe piata romaneasca. Inca nu a deschis niciun magazin, insa cumpara terenuri peste tot in tara. Lidl mizeaza in special pe cumparatorii cu venituri mici, vizand zonele mai sarace ale Romaniei, unde alti retaileri nu au indraznit sa deschida magazine, cum este nordul Moldovei, de exemplu.

Compania Lidl face parte din grupul german Lidl & Schwartz, care opereaza in Romania reteaua de hipermarketuri cu politica de discount Kaufland. Primul magazin al retailerului german in Romania va fi deschis in acest an.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...