Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Lidl se pregateste pentru intrarea pe piata din romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Retailerul german Lidl a cumparat un teren in Bucuresti, de la PepsiAmericas, pentru a deschide un magazin. Noua proprietate se afla intre cartierele Rahova si Ferentari, intr-o zona pe care marii retaileri au ocolit-o, langa concurenta, reteaua de magazine de discount Penny Market.

Desi foarte zgarcita in anunturi, reteaua de magazine de discount Lidl isi face tot mai simtita prezenta pe piata romaneasca. Inca nu a deschis niciun magazin, insa cumpara terenuri peste tot in tara. Lidl mizeaza in special pe cumparatorii cu venituri mici, vizand zonele mai sarace ale Romaniei, unde alti retaileri nu au indraznit sa deschida magazine, cum este nordul Moldovei, de exemplu.

Compania Lidl face parte din grupul german Lidl & Schwartz, care opereaza in Romania reteaua de hipermarketuri cu politica de discount Kaufland. Primul magazin al retailerului german in Romania va fi deschis in acest an.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...