Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Lidl UK anunță un parteneriat cu Müller

Autor: Mircea Demetermarți, 8 ianuarie, 2019

Lidl UK a anunțat că a lansat un parteneriat pentru lactate Grassroots, împreună cu Müller Milk & Ingredients, gest care marchează cea mai recentă dezvoltare a activității, pentru a asigura un lanț de aprovizionare durabilă pentru produse lactate.

 

Parteneriatul urmează angajamentul lui Lidl de anul trecut, de a oferi un contract de preț fix producătorilor de lactate și acoperă toate elementele necesare pentru construirea și asigurarea unui sector durabil.

 

Printr-un program comun Lidl-Müller Direct Next Generation, parteneriatul se axează pe dezvoltarea următoarei generații de producători de lactate din Regatul Unit. Tinerilor agricultori care au semnat, în calitate de ”Ambasadori Lidl”, tipul de contract Grassroots Partnership, le vor fi oferite cursuri de formare, inclusiv ateliere de lucru despre cum să se obțină producții eficiente, precum și posibilitatea de a colabora cu echipele manageriale ale Lidl, pentru a-și îmbunătăți cunoștințele despre comerțul cu amănuntul.

 

Contractul” Müller Direct Fixed Price”, introdus în 2018 cu sprijinul Lidl, oferă deja fermierilor producători lapte, o siguranță reală și încredere pentru viitor.

 

Ca parte a strategiei sale de aprovizionare, Lidl a declarat că se angajează să sprijine producătorii britanici, cu până la două treimi din produsele de bază provenite din furnizori din Marea Britanie.

 

În martie 2017, Lidl a semnat Carta agriculturii britanice „NFU”, pentru a arăta angajamentul față de industria agricolă din Marea Britanie, informează DairyReporter.

Pachetul de reformă PAC pentru perioada post 2020
Autor: meatmilk  /   miercuri, 22 mai 2019

(Comunicat) ”Noul model de performanță este elementul central al reformei PAC și cea mai inovatoare caracteristică a acesteia. Aceste schimbări de paradigmă vor permite Statelor Membre să aibă un cuvânt mai greu de spus în elaborarea politicilor lor naționale, dar vor avea și o responsabilitate mai mare.   Avansarea...

La IFFA 2019, tradiția a întâlnit tehnologia de avangardă
Autor: meatmilk  /   miercuri, 15 mai 2019

(Comunicat) Timp de șase zile, IFFA , târgul numărul 1 pentru industria cărnii a arătat modul în care sectorul poate fi adaptat pentru viitor. De la fabrica de carne inteligentă, tendințele de ambalare și siguranța alimentelor, prin etichetarea curată, la așteptările crescânde privind calitatea cărnii, expozanții IFFA au oferit...