Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Lidl UK anunță un parteneriat cu Müller

Autor: Mircea Demetermarți, 8 ianuarie, 2019

Lidl UK a anunțat că a lansat un parteneriat pentru lactate Grassroots, împreună cu Müller Milk & Ingredients, gest care marchează cea mai recentă dezvoltare a activității, pentru a asigura un lanț de aprovizionare durabilă pentru produse lactate.

 

Parteneriatul urmează angajamentul lui Lidl de anul trecut, de a oferi un contract de preț fix producătorilor de lactate și acoperă toate elementele necesare pentru construirea și asigurarea unui sector durabil.

 

Printr-un program comun Lidl-Müller Direct Next Generation, parteneriatul se axează pe dezvoltarea următoarei generații de producători de lactate din Regatul Unit. Tinerilor agricultori care au semnat, în calitate de ”Ambasadori Lidl”, tipul de contract Grassroots Partnership, le vor fi oferite cursuri de formare, inclusiv ateliere de lucru despre cum să se obțină producții eficiente, precum și posibilitatea de a colabora cu echipele manageriale ale Lidl, pentru a-și îmbunătăți cunoștințele despre comerțul cu amănuntul.

 

Contractul” Müller Direct Fixed Price”, introdus în 2018 cu sprijinul Lidl, oferă deja fermierilor producători lapte, o siguranță reală și încredere pentru viitor.

 

Ca parte a strategiei sale de aprovizionare, Lidl a declarat că se angajează să sprijine producătorii britanici, cu până la două treimi din produsele de bază provenite din furnizori din Marea Britanie.

 

În martie 2017, Lidl a semnat Carta agriculturii britanice „NFU”, pentru a arăta angajamentul față de industria agricolă din Marea Britanie, informează DairyReporter.

Mesajul doamnei Corina Crețu, premergător preluării Președinției Consiliului UE de către România
Autor: meatmilk  /   joi, 6 decembrie 2018

(Comunicat) Ca Membru al Colegiului Comisarilor și Comisar European pentru politică regională nominalizat de România, a fost o onoare și o plăcere să particip astăzi la reuniunea comună a Colegiului Comisarilor cu Guvernul României, un moment premergător preluării Președinției Consiliului UE de către România. A fost un moment...

China își deschide larg porțile pentru carnea de porc din Spania
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 6 decembrie 2018

Industria cărnii spaniole a salutat acordul dintre Spania și China pentru care permite exportul de produse iberice din carne de porc.   Acordul, semnat la începutul acestei săptămâni de către președintele chinez Xi Jinping și prim-ministrul spaniol Pedro Sánchez, deschide piața chineză a cărnii proaspete și cârnați din...