Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Liliana Zanfir: Ce spun producătorii despre taxele din comerț este real

Autor: Maria Demetriadmiercuri, 15 iunie, 2016

Făcând referire la Legea 321, doamna Liliana Zanfir, proprietara lanțului de supermarket-uri Zanfir, a declarat recent, la o dezbatere pe teme de comerț:

 

„Unii vorbesc despre adaosuri comerciale foarte mari. Am 14 ani de activitate ca patron de hipermarket, iar adaosul comercial la produsele alimentare nu a depăşit în cazul meu 15% niciodată. Media per magazin este 17% şi aceasta din cauza concurenţei cu marile reţele de hipermarketurilor”.

 

Familia de oameni de afaceri Zanfir are, de asemenea, şi un business în procesarea de carne de porc, fiind astfel şi furnizor al unor lanţuri internaţionale. „Noi procesăm carne de porc şi am dus produsele noastre în cinci reţele mari de hipermarketuri. La final de an, ne-am bucurat că am avut o cifră de afaceri mare, dar profitul a fost de 30.000 de lei net. Restul au fost bani pentru taxe, promovări şi aşa mai departe. De aceea cred că ceea ce spune producătorul român este adevărat”, a mai declarat doamna Zanfir, citată de Economica.

Eurocommerce: Transparența și viteza sunt vitale în privința siguranței alimentare
Autor: meatmilk  /   joi, 7 martie 2019

(Comunicat) Vorbind după încheierea negocierilor privind Regulamentul transparenței și sustenabilității în cadrul procesului de evaluare a riscurilor în CE, directorul general al EuroCommerce, Christian Verschueren, a declarat:   "Retailerii și angrosiștii din Europa sprijină activitatea Autorității Europene pentru...

IFFA 2019 – Digitalizarea comerțului cu carne
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 martie 2019

(Comunicat) La târgul IFFA 2019, din Frankfurt am Main, în perioada 4-9 mai, profesioniștii din sectorul măcelăriilor și al prelucrării cărnii vor putea afla mai multe informații despre modul în care practicile tradiționale și viitoare vor evolua în relațiile comerciale.   Revoluția digitală și o gamă largă de...