Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Liliana Zanfir: Ce spun producătorii despre taxele din comerț este real

Autor: Maria Demetriadmiercuri, 15 iunie, 2016

Făcând referire la Legea 321, doamna Liliana Zanfir, proprietara lanțului de supermarket-uri Zanfir, a declarat recent, la o dezbatere pe teme de comerț:

 

„Unii vorbesc despre adaosuri comerciale foarte mari. Am 14 ani de activitate ca patron de hipermarket, iar adaosul comercial la produsele alimentare nu a depăşit în cazul meu 15% niciodată. Media per magazin este 17% şi aceasta din cauza concurenţei cu marile reţele de hipermarketurilor”.

 

Familia de oameni de afaceri Zanfir are, de asemenea, şi un business în procesarea de carne de porc, fiind astfel şi furnizor al unor lanţuri internaţionale. „Noi procesăm carne de porc şi am dus produsele noastre în cinci reţele mari de hipermarketuri. La final de an, ne-am bucurat că am avut o cifră de afaceri mare, dar profitul a fost de 30.000 de lei net. Restul au fost bani pentru taxe, promovări şi aşa mai departe. De aceea cred că ceea ce spune producătorul român este adevărat”, a mai declarat doamna Zanfir, citată de Economica.

Consiliul Concurenței investighează piața ouălor
Autor: meatmilk  /   miercuri, 28 martie 2018

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a declanșat o investigație pe piaţa producţiei şi comercializării ouălor de consum din România. Autoritatea de concurență suspectează limitarea livrărilor de ouă de consum de către cei mai importanţi furnizori de ouă, cu implicarea asociaţiei din domeniu, cu scopul de a majora artificial...

Cele mai vizibile hipermarket-uri in online, în februarie 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 8 martie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii hipermarket-urilor, in online, pentru luna ianuarie 2018. Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru sunt prezentate...