Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

LIMA face progrese rapide pentru tehnologiile de dezosare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 10 iulie, 2013

În cele din urmă, un organism oficial important, cum ar fi EFSA a confirmat în luna martie, după un lung studiu că „progresele tehnologice au dus la prelucrarea de produse la presiune joasă care seamănă cu carne tocată”. Într-adevăr, dezosarea cărnii poate fi realizată cu tehnologia Lima D de dezosare la o presiune extrem de joasă, informează The Meat Site.

Astfel, oasele ies, în general, aproape întregi, la randament optim cu aplicare pe produse din carne de pasăre, cum ar fi gât, pulpe inferioare, carcase și aripi.

Clienții sunt mulțumiți de caracteristicile îmbunătățite în mod constant, în termeni de structură, aspect, igienă, producție și o creștere foarte mică a temperaturii.

Cu toate acestea caracteristicile pozitive singure nu sunt suficiente. Rentabilitatea investiției (ROI) este cheia succesului economic în operarea la nivel mondial.

Echipamentele  Lima oferă: funcționarea într-o singură etapă,  costuri de întreținere reduse, manevrare facilă, poluare la un nivel foarte scăzut și consum de energie scăzut.

Ingineri de la Lima și tehnicienii,  în căutarea lor pentru progres, iau în considerare mai mulți parametri. Desigur, necesitatea absolută de a garanta funcționarea în condiții de siguranță pentru produsele din carne este pe primul loc, precum și securitate,  siguranță pentru personal și ergonomie influențează în mod pozitiv acceptarea și ușurința în manevrare a echipamentelor Lima.

Atitudinea companiei este, de asemenea, esențială în impactul ecologic foarte redus al echipamentelor. Lima se declară mândră să producă echipamente de dezosat care consumă așa de puțină energie.

Lima va fi prezentă la expoziția Polagra 2013, care va avea loc între 23 și 26 septembrie la Poznan, Polonia. (ER)

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...