Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Linde gas-romania, prezent la saloanele fabrica de carne si fabrica de lapte

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Saloanele Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte, organizate de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie 2011 in cadrul targului Alimenta, vor fi gazdele grupului Linde Gas, unul dintre cei mai mari furnizori de gaze industriale, gaze de proces si gaze speciale din Romania, fiind in acelasi timp si una dintre cele mai profitabile firme de engineering.

Produsele si serviciile Linde se regasesc in aproape toate sectoarele industriale, in peste 100 de tari. Linde Gas a intrat pe piata de gaze tehnice din Romania in 1996, formand o societate mixta impreuna cu UMT.

Acoperirea nationala garanteaza livrari prompte si sigure celor peste 10.000 clienti, in toate locatiile acestora si la orice volum necesar.

In Top 100 al celor mai valoroase companii din 2010, Linde Gas ocupa pozitia 69 cu o valoare de 186 mil. euro.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...