Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Linde gas-romania, prezent la saloanele fabrica de carne si fabrica de lapte

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Saloanele Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte, organizate de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie 2011 in cadrul targului Alimenta, vor fi gazdele grupului Linde Gas, unul dintre cei mai mari furnizori de gaze industriale, gaze de proces si gaze speciale din Romania, fiind in acelasi timp si una dintre cele mai profitabile firme de engineering.

Produsele si serviciile Linde se regasesc in aproape toate sectoarele industriale, in peste 100 de tari. Linde Gas a intrat pe piata de gaze tehnice din Romania in 1996, formand o societate mixta impreuna cu UMT.

Acoperirea nationala garanteaza livrari prompte si sigure celor peste 10.000 clienti, in toate locatiile acestora si la orice volum necesar.

In Top 100 al celor mai valoroase companii din 2010, Linde Gas ocupa pozitia 69 cu o valoare de 186 mil. euro.

Soluții FrieslandCampina Kievit, pentru produse ready meal-clean label
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 noiembrie 2018

Compania olandeză FrieslandCampina Kievit, producător mondial de ingrediente alimentare și băuturi, a realizat recent un studiu privind  tendințele și evoluțiile de pe piața produselor ready meal, indulgence și clean label, cu țintă directă asupra savorii.   Utilizând propria analiză a conversațiilor online, precum și...

Metro AG Metro-Nom a deschis un birou IT la Cluj-Napoca
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Metro AG Metro-Nom și-a deschis cel de-al treilea birou IT românesc în Cluj-Napoca, denumit și Silicon Valley al Balcanilor, după cum informează publicația European Supermarket Magazine.   Compania mai are încă două unități IT care operează local, mai precis, în București și Brașov. Divizia IT a firmei, Metro-Nom este...