Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Linde gas-romania, prezent la saloanele fabrica de carne si fabrica de lapte

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Saloanele Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte, organizate de infoALIMENT in perioada 19-23 octombrie 2011 in cadrul targului Alimenta, vor fi gazdele grupului Linde Gas, unul dintre cei mai mari furnizori de gaze industriale, gaze de proces si gaze speciale din Romania, fiind in acelasi timp si una dintre cele mai profitabile firme de engineering.

Produsele si serviciile Linde se regasesc in aproape toate sectoarele industriale, in peste 100 de tari. Linde Gas a intrat pe piata de gaze tehnice din Romania in 1996, formand o societate mixta impreuna cu UMT.

Acoperirea nationala garanteaza livrari prompte si sigure celor peste 10.000 clienti, in toate locatiile acestora si la orice volum necesar.

In Top 100 al celor mai valoroase companii din 2010, Linde Gas ocupa pozitia 69 cu o valoare de 186 mil. euro.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...