Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Linii de abatorizare pentru bovine

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

BARONCINI realizeaza instalatii de abatorizare pentru bovine, de capacitati incepand cu 5 pana la 120 capete/ora, adecvate la cerintele dumneavoastra si conforme cu normele sanitare europene si USDA.

Instalatiile cuprind boxe de asomare rituale sau traditionale, sisteme eficiente de transbordare automata, platforme mobile, linii automatizate (conveiere) sau gravitationale, linii de inspectie organe si masa gastro-intestinala, masini de jupuit, fierastraie, linii automatizate pentru preracire si stocare in depozite frigorifice.

Includem in instalatiile noastre tablouri de gestionare a automatizarilor la diferite niveluri de informatizare si cu posibilitatea de a implementa sistemul de trasabilitate.

Prelucrarea cărnii cu ajutorul tehnolgiei HPP
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 11 ianuarie 2018

Adoptarea la nivel mondial a tehnologiei de procesare a cărnii la presiune înaltă (HPP), se află într-o creștere semnificativă, datorită avantajelor de siguranță alimentară și de creșere a duratei de depozitare, precum și pentru a satisface cererile consumatorilor pentru alimente naturale, fără conservanți.   Siguranța...

Tetra Pak: Nouă formulă de calcul a dispersiei pulberilor în lactate
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 14 decembrie 2017

Ce proprietăți ar trebui să aibe pulberile alimentare care trebuie dizolvate rapid și eficient într-un lichid și cum poate fi anticipat procesul? Acestea sunt aspecte de importanță majoră pentru mii de producători din întreaga lume, pentru care procesele mai eficiente pot aduce beneficii mari în ceea ce privește calitatea produselor,...