Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Linpac nominalizat pentru premiile Packaging Awards

Autor: Meat MIlkvineri, 18 iulie, 2014

Compania producătoare de ambalaje, Linpac Packaging a fost anunțat ca finalist la două categorii din cadrul Premiilor Plastics Industry Awards de anul acesta, informează The Meat Site.

Producatorul de ambalaje, care oferă soluții de ambalare pentru piețele de proteine, produse de panificație, alimentație publică, produse proaspete etc, a fost nominalizat la categoriile Best Recycled Product și Best Technology Application pentru gama sa de tăvi Rfresh Elite pentru carnea proaspătă.
Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul unui eveniment select pe 24 octombrie 2014, la hotel Hilton din Londra, găzduit de actorul de comedie și prezentatorul de televiziune Al Murray. Premiile sunt oferite celor bune companii producătoare de ambalaje din UK.

Rfresh Elite este o tavă dintr-un singur material, fabricată până la 95% din rPET. Se folosește un material de etanșare unic, dezvoltat de Linpac, pe flanșa tăvii pentru a crea o etanșare sigură cu pelicula protectoare.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...