Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

LivingJumbo Industry-Buzau face senzatie la IFFA 2016

Autor: Ilie Stoiansâmbătă, 7 mai, 2016

Companie infiintata foarte recent, in urma unei investitii de peste 28 de milioane de lei, chiar in ianuarie 2016, LivingJumbo Industry din Buzau, membra a grupului de firme Romcarbon, face deja senzatie, inca din prima zi, la IFFA 2016, cel mai mare targ specializat pe tehnologii destinate sectorului de Carne. Si, nu exageram cu nimic, cand facem aceasta afirmatie.

 

Acest succes care pare sa se contureze chiar din prima zi a targului este argumentat de calitatea deosebita a ambalajelor destinate produselor din Carne, gratie unor tehnologii de ultima generatie care aproape ca asigura unicitatea foliilor si casoletelor produse in fabrica de la Buzau.

 

Prezent la standul din Hala 4.1 a targului de la Frankfurt, domnul Horatiu Domniti, Area Sales Manager al firmei, a declarat in exclusivitate pentru revista Fabrica de Carne:

 

Sunt cu totul increzatzor in aceasta prima participare, datorita produselor de exceptie pe care le expunem. Pentru ca, fara Falsa modestie, nu stiu daca sunt mai mult de doi producatori de ambalaje din Europa, care dispun de tehnologia noastra care ne permite sa realizam ambalaje aproape unice.

 

Vorbesc aici, in primul rand, despre folii realizate in noua straturi, dar utilajele noastre pot realiza folii in 11 straturi insa, deocamdata, nu avem solicitari pentru o asemenea calitate de care suntem capabili. Suntem printre extremi de putinii producatori de ambalaje care realizeaza folme resigilabile si cred ca suntem unicii producatori din Europa care realizeaza PET expandat. In plus, mai ales pentru piata interna, LivingJumbo garanteaza calitatea ambalajelor pentru ca, spre deosebire de importatori, noi verificam productia pe tot fluxul. Iar, acest lucru a atras deja atentia si aici, la Frankfurt, avand deja programate o Serie de negocieri.”

(Ilie Stoian-Corespondenta de la Frankfurt, 6 mai 2016)

Standardele tehnologiei de ambalare vor fi unificate de o Comisie Tehnică Internațională
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 29 august 2018

Potrivit unui comunicat transmis redacției Meat.Milk, a fost înființată sub președinție italiană, Comisia Tehnică Internațională ISO/TC 313 Packaging Machinery. Noul organism va fi responsabil de elaborarea și unificarea standardelor internaționale pentru instalațiile și mașinile de ambalat. Andrea Malagoli, vicepreședinte al...

Tendințe în ambalarea cărnii proaspete destinate retail-ului
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 27 iulie 2018

Ambalarea cărnii implică extinderea duratei de conservare, prin întârzierea activității bacteriilor de degradare, a proceselor oxidative și a modificărilor în proprietățile senzoriale, cum ar fi culoarea și aroma. Pornind de la aceste cerințe obligatorii, să spunem că folosirea caserolelor  sau a ambalării centralizate a cărnii...