Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

LivingJumbo Industry-Buzau face senzatie la IFFA 2016

Autor: Ilie Stoiansâmbătă, 7 mai, 2016

Companie infiintata foarte recent, in urma unei investitii de peste 28 de milioane de lei, chiar in ianuarie 2016, LivingJumbo Industry din Buzau, membra a grupului de firme Romcarbon, face deja senzatie, inca din prima zi, la IFFA 2016, cel mai mare targ specializat pe tehnologii destinate sectorului de Carne. Si, nu exageram cu nimic, cand facem aceasta afirmatie.

 

Acest succes care pare sa se contureze chiar din prima zi a targului este argumentat de calitatea deosebita a ambalajelor destinate produselor din Carne, gratie unor tehnologii de ultima generatie care aproape ca asigura unicitatea foliilor si casoletelor produse in fabrica de la Buzau.

 

Prezent la standul din Hala 4.1 a targului de la Frankfurt, domnul Horatiu Domniti, Area Sales Manager al firmei, a declarat in exclusivitate pentru revista Fabrica de Carne:

 

Sunt cu totul increzatzor in aceasta prima participare, datorita produselor de exceptie pe care le expunem. Pentru ca, fara Falsa modestie, nu stiu daca sunt mai mult de doi producatori de ambalaje din Europa, care dispun de tehnologia noastra care ne permite sa realizam ambalaje aproape unice.

 

Vorbesc aici, in primul rand, despre folii realizate in noua straturi, dar utilajele noastre pot realiza folii in 11 straturi insa, deocamdata, nu avem solicitari pentru o asemenea calitate de care suntem capabili. Suntem printre extremi de putinii producatori de ambalaje care realizeaza folme resigilabile si cred ca suntem unicii producatori din Europa care realizeaza PET expandat. In plus, mai ales pentru piata interna, LivingJumbo garanteaza calitatea ambalajelor pentru ca, spre deosebire de importatori, noi verificam productia pe tot fluxul. Iar, acest lucru a atras deja atentia si aici, la Frankfurt, avand deja programate o Serie de negocieri.”

(Ilie Stoian-Corespondenta de la Frankfurt, 6 mai 2016)

GEA va (re)lansa mașina de ambalare PowerPak PLUS
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 6 martie 2019

La IFFA 2019, GEA va lansa PowerPak PLUS, aparatul de ambalare termoformare de ultimă generatie pentru carne, dar și pentru paine, biscuiti, baghete, ciabatta, croissante.   Anterior, mașina a fost prezentată clienților pentru prima dată la GEA Packaging Days din Wallau, Germania, anul trecut, dar a suferit o serie de modificări,...

PopPack, noul sistem de sigilare/desigilare a ambalajelor de brânzeturi
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 1 martie 2019

Nevoia de confort este unul dintre cei mai mari factori care au condus la multe inovații din ultimele decenii. Tendințele actuale implică confortul psihologic asupra aspectelor de mediu, precum și ușurința deschiderii. Ușor de deschis este o condiție, deoarece consumatorii doresc accesul fără probleme la produs. Brânzeturile sunt...