Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Luca începe să cedeze din magazine

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 27 martie, 2013

Mega Image a ajuns la un acord cu reteaua de magazine Luca din Brasov pentru preluarea a cinci din cele 20 de magazine ale retailerului roman. Magazinele vor fi transformate in Shop&Go, cel mai probabil in aprilie, potrivit companiei Mega Image.

“Ca si celelalte magazine Shop&Go, cele 5 magazine situate in Brasov vor fi operate prin intermediul mai multor parteneri locali. Planurile noastre indica o data de inaugurare in aprilie, inainte de Sarbatorile de Paste”, au declarat reprezentantii Mega Image pentru Magazinul Progresiv.

Luca este unul dintre cei mai mari producatori de carne de porc si de vita din Transilvania. Compania are actionariat roman si o experienta de peste 12 ani pe piata. Materia prima provine de la doua ferme detinute in Codlea si in Homorod. (Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...