Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Macelarie de carne umanA deschisa la londra

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Antena3 informeaza ca, pentru promovarea celui mai nou joc din seria Resident Evil, compania producatoare Capcom a deschis, pentru doua zile, o macelarie specializata in „vanzarea” de carne umana.

Potrivit jurnalistilor de la Huffington Post.com, evenimentul s-a desfasurat pe 28 si 29 septembrie, la macelaria Smithfield's din Londra, unde „pofticiosii” s-au plimbat printre mese pline cu carne modelata sub forma unor bucati de om.

Scopul evenimentului a fost de a face cunoscut Resident Evil 6, un joc horror de tip survival. In acest sens, organizatorii au considerat ca o asemenea tematica este mai mult decat potrivita.

Cei de la Capcom au refuzat sa spuna ce fel de carne a fost utilizata la eveniment, dar cu siguranta NU a fost de om.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...