Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Macelarie de carne umanA deschisa la londra

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Antena3 informeaza ca, pentru promovarea celui mai nou joc din seria Resident Evil, compania producatoare Capcom a deschis, pentru doua zile, o macelarie specializata in „vanzarea” de carne umana.

Potrivit jurnalistilor de la Huffington Post.com, evenimentul s-a desfasurat pe 28 si 29 septembrie, la macelaria Smithfield's din Londra, unde „pofticiosii” s-au plimbat printre mese pline cu carne modelata sub forma unor bucati de om.

Scopul evenimentului a fost de a face cunoscut Resident Evil 6, un joc horror de tip survival. In acest sens, organizatorii au considerat ca o asemenea tematica este mai mult decat potrivita.

Cei de la Capcom au refuzat sa spuna ce fel de carne a fost utilizata la eveniment, dar cu siguranta NU a fost de om.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...