Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Macelarie de carne umanA deschisa la londra

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Antena3 informeaza ca, pentru promovarea celui mai nou joc din seria Resident Evil, compania producatoare Capcom a deschis, pentru doua zile, o macelarie specializata in „vanzarea” de carne umana.

Potrivit jurnalistilor de la Huffington Post.com, evenimentul s-a desfasurat pe 28 si 29 septembrie, la macelaria Smithfield's din Londra, unde „pofticiosii” s-au plimbat printre mese pline cu carne modelata sub forma unor bucati de om.

Scopul evenimentului a fost de a face cunoscut Resident Evil 6, un joc horror de tip survival. In acest sens, organizatorii au considerat ca o asemenea tematica este mai mult decat potrivita.

Cei de la Capcom au refuzat sa spuna ce fel de carne a fost utilizata la eveniment, dar cu siguranta NU a fost de om.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...