Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Macelarie de carne umanA deschisa la londra

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Antena3 informeaza ca, pentru promovarea celui mai nou joc din seria Resident Evil, compania producatoare Capcom a deschis, pentru doua zile, o macelarie specializata in „vanzarea” de carne umana.

Potrivit jurnalistilor de la Huffington Post.com, evenimentul s-a desfasurat pe 28 si 29 septembrie, la macelaria Smithfield's din Londra, unde „pofticiosii” s-au plimbat printre mese pline cu carne modelata sub forma unor bucati de om.

Scopul evenimentului a fost de a face cunoscut Resident Evil 6, un joc horror de tip survival. In acest sens, organizatorii au considerat ca o asemenea tematica este mai mult decat potrivita.

Cei de la Capcom au refuzat sa spuna ce fel de carne a fost utilizata la eveniment, dar cu siguranta NU a fost de om.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...