Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Madr a diminuat numarul centrelor de vanzare a pestelui din delta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Agerpres) Cele doua ministere, cel al Mediului si al Agriculturii, au aprobat ordinul privind functionarea punctelor de debarcare si a centrelor de prima-vanzare a pestelui din Delta Dunarii, numarul acestora fiind mai mic decat cel de anul trecut.

Astfel, din cele 39 de unitati din Delta Dunarii prevazute in actul normativ, 37 sunt puncte de debarcare si 26 centre de prima-vanzare a pestelui.

In luna februarie a acestui an, atunci cand am transmis propunerea noastra Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura, am transmis un numar mai mare de centre pentru a fi autorizate. Probabil ca numarul lor s-a redus in urma controalelor efectuate de Agentie si medicii sanitar-veterinari, a declarat directorul general executiv al ARBDD, Grigore Baboianu.

La finele anului trecut, in Delta Dunarii erau autorizate 45 de puncte de debarcare, trei cherhanale si patru centre de colectare a pestelui.

Conform datelor furnizate de sefa Directiei Sanitar-Veterinare (DSV), Marilena Tertis, in momentul de fata in judetul Tulcea sunt autorizate 22 de puncte de debarcare si 33 de centre de prelucrare si colectare a pestelui, printre acestea aflandu-se si unitati care functioneaza in zona de terasa a judetului.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...