Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Madr a diminuat numarul centrelor de vanzare a pestelui din delta

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Agerpres) Cele doua ministere, cel al Mediului si al Agriculturii, au aprobat ordinul privind functionarea punctelor de debarcare si a centrelor de prima-vanzare a pestelui din Delta Dunarii, numarul acestora fiind mai mic decat cel de anul trecut.

Astfel, din cele 39 de unitati din Delta Dunarii prevazute in actul normativ, 37 sunt puncte de debarcare si 26 centre de prima-vanzare a pestelui.

In luna februarie a acestui an, atunci cand am transmis propunerea noastra Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura, am transmis un numar mai mare de centre pentru a fi autorizate. Probabil ca numarul lor s-a redus in urma controalelor efectuate de Agentie si medicii sanitar-veterinari, a declarat directorul general executiv al ARBDD, Grigore Baboianu.

La finele anului trecut, in Delta Dunarii erau autorizate 45 de puncte de debarcare, trei cherhanale si patru centre de colectare a pestelui.

Conform datelor furnizate de sefa Directiei Sanitar-Veterinare (DSV), Marilena Tertis, in momentul de fata in judetul Tulcea sunt autorizate 22 de puncte de debarcare si 33 de centre de prelucrare si colectare a pestelui, printre acestea aflandu-se si unitati care functioneaza in zona de terasa a judetului.

FAO: Crizele alimentare și foamea acută se intensifică
Autor: meatmilk  /   vineri, 23 martie 2018

(Comunicat) Aproximativ 124 milioane de persoane din 51 de țări au fost afectate de insecuritate alimentară acută în 2017, cu 11 milioane de persoane mai mult decât în anul precedent – potrivit celei mai recente ediții a Raportului Global privind Crizele Alimentare.   Raportul definește insecuritatea alimentară acută ca și...

Wave Division a lansat tehnologia de detecție facială a consumatorilor
Autor: Nora Marin  /   vineri, 23 martie 2018

Petrivit unei prezentări publicată pe site-ul agenției, Wave Division a lansat un nou serviciu care analizează comportamentul cumpărătorului când acesta se află în fața unui raft sau a unui mesaj publicitar, pentru o înțelegere mult mai profundă a modului în care consumatorii interacționează cu brandurile în magazine,...