Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

MADR celebrează Ziua Europei alături de producătorii agricoli

Autor: Meat MIlkjoi, 8 mai, 2014

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) și Ministerul Afacerilor Externe (MAE) celebrează Ziua Europei, în 9 mai 2014, alături de producătorii agricoli.

Evenimentul are loc la sediul MADR, cu participarea membrilor Asociației BIO – România și ai Federației Naționale de Produse Tradiționale prin organizarea expoziției de produse tradiționale și ecologice.

Ceremonia de deschidere va avea loc la ora 9.30 în prezența domnului Daniel Constantin, Viceprim-ministru, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. O paradă a costumelor populare din opt regiuni ale țării noastre, realizată de elevii de la Cercul de Folclor „Dor şi dor cu mine călător” al Liceului teoretic „DIMITRIE BOLINTINEANU”, va pune în valoare bogăţia culturală a țării noastre.

Pe toată durata zilei de vineri, 9 mai 2014, curtea MADR se va transforma într-un loc în care voia bună, mâncarea sănătoasă și portul popular se vor armoniza în spiritul tradițional românesc.

La eveniment sunt așteptați reprezentanți ai corpului diplomatic acreditat la București. Sunt, de asemenea, invitați reprezentanții mass-media pentru această celebrare. (madr.ro)

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...