Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Madr la saptamana verde 2011

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale va participa la cea de a 76-a editie a Expozitiei Internationale pentru Industrie Alimentara, Agricultura si Horticultura „Saptamana Verde”, care se va organiza la Berlin-Germania in perioada 21-30 ianuarie 2011. Delegatia MADR va fi condusa de ministrul Valeriu Tabara, informeaza un comunicat de presa al Ministerului.

Ca in fiecare an, pentru promovarea produselor si traditiilor populare autohtone, la pavilionul national de la Berlin vor fi prezente atat firme romanesti cu profil agro-alimentar care vor expune, prezenta si comercializa o gama larga de produse traditionale romanesti, cat si mesteri si artisti populari.

Pavilionul oferit Romaniei spre inchiriere se afla in aceeasi locatie ca in anii trecuti, are suprafata de 165 metri patrati si include un spatiu pentru intalnirile la nivel inalt care vor avea loc pe perioada manifestarii expozitionale. Fondurile totale alocate din bugetul MADR pentru participarea Romaniei la acest eveniment international sunt de 720.000 lei (aproximativ 170.000 euro), conform proiectului de HG pentru aprobarea participarii.

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...