Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Madr la saptamana verde 2011

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale va participa la cea de a 76-a editie a Expozitiei Internationale pentru Industrie Alimentara, Agricultura si Horticultura „Saptamana Verde”, care se va organiza la Berlin-Germania in perioada 21-30 ianuarie 2011. Delegatia MADR va fi condusa de ministrul Valeriu Tabara, informeaza un comunicat de presa al Ministerului.

Ca in fiecare an, pentru promovarea produselor si traditiilor populare autohtone, la pavilionul national de la Berlin vor fi prezente atat firme romanesti cu profil agro-alimentar care vor expune, prezenta si comercializa o gama larga de produse traditionale romanesti, cat si mesteri si artisti populari.

Pavilionul oferit Romaniei spre inchiriere se afla in aceeasi locatie ca in anii trecuti, are suprafata de 165 metri patrati si include un spatiu pentru intalnirile la nivel inalt care vor avea loc pe perioada manifestarii expozitionale. Fondurile totale alocate din bugetul MADR pentru participarea Romaniei la acest eveniment international sunt de 720.000 lei (aproximativ 170.000 euro), conform proiectului de HG pentru aprobarea participarii.

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...