Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Madr la saptamana verde 2011

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale va participa la cea de a 76-a editie a Expozitiei Internationale pentru Industrie Alimentara, Agricultura si Horticultura „Saptamana Verde”, care se va organiza la Berlin-Germania in perioada 21-30 ianuarie 2011. Delegatia MADR va fi condusa de ministrul Valeriu Tabara, informeaza un comunicat de presa al Ministerului.

Ca in fiecare an, pentru promovarea produselor si traditiilor populare autohtone, la pavilionul national de la Berlin vor fi prezente atat firme romanesti cu profil agro-alimentar care vor expune, prezenta si comercializa o gama larga de produse traditionale romanesti, cat si mesteri si artisti populari.

Pavilionul oferit Romaniei spre inchiriere se afla in aceeasi locatie ca in anii trecuti, are suprafata de 165 metri patrati si include un spatiu pentru intalnirile la nivel inalt care vor avea loc pe perioada manifestarii expozitionale. Fondurile totale alocate din bugetul MADR pentru participarea Romaniei la acest eveniment international sunt de 720.000 lei (aproximativ 170.000 euro), conform proiectului de HG pentru aprobarea participarii.

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...