Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Madr organizeaza o dezbatere publica privind pac

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In data de 06.12.2010, la sediul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, sala 20, cu incepere de la ora 13.00, va avea loc dezbaterea publica privind Comunicarea Comisiei Europene privind viitoarea Politica Agricola Comuna (PAC in perspectiva anului 2020). Acest document este postat pe site-ul MADR din data de 22.11.2010 la adresa www.madr.ro, domeniul Afaceri Europene, subdomeniul Reforma PAC/Reforma PAC dupa 2013.

„Daca nu vom reusi sa punem PAC in centrul preocuparilor si asteptarilor europenilor, nu vom castig de cauza si nici nu vom mai avea un buget”, declara, luna trecuta, Dacian Ciolos. Comisarul roman pledeaza pentru o modificare a criteriilor de atribuire a ajutoarelor directe. In prezent, vechile state membre UE sunt mai avantajate decat noile state membre. „Insa obiectivul reechilibrarii nu este doar transferul unor bani dintr-o tara in alta. Chiar si in interiorul aceleasi tari, trebuie facute reechilibrari”, estimeaza Dacian Ciolos.

Politica Agricola Comuna (PAC) trebuie sa aiba „capacitatea de a evolua pe termen mediu” pentru a-si pastra legitimitatea in ochii europenilor, aprecia Ciolos, partizanul unei „reechilibrari” a subventiilor intre statele membre si intre agricultori.

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...