Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Madr va reduce cheltuielile cu 25%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale va reduce cu 25% toate sumele alocate in 2010 pentru cheltuieli, ca urmare a deciziei Guvernului de a reduce in sectorul public cheltuielile incepand cu luna iulie 2010. MADR estimeaza ca prin aceste reduceri se vor economisi aproximativ 750.000 lei.

Astfel, se vor reduce cu 25% toate sumele alocate in anul 2010 pentru convorbiri telefonice, achizitii de mobilier de birou, obiecte de inventar, consumabile / rechizite, deplasari interne si externe, chirii.

De asemenea, MADR va reduce cheltuielile alocate pentru carburantul auto necesar deplasarii cu autoturismele de serviciu ale ministrului si secretarilor de stat, dar si pentru autoturismele din parcul auto al institutiei. Plafonul de consum se va diminua cu 100 litri/luna pentru fiecare autoturism. Pentru autoturismele utilizate in desfasurarea activitatilor specifice, de control, gestiune economico-administrativa, consumul de carburant se va reduce cu 300 de litri lunar.

Brexit: Industria europeană a laptelui plutește în incertitudine
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

Săptămâna trecută, premierul britanic Theresa May a anunțat un proiect de document Brexit, care a fost întâmpinat cu reacție mixtă. Ca urmare, în Marea Britanie, președintele Dairy UK, Paul Vernon, a solicitat "răspunsuri urgente la Brexit și la amenințarea stabilității în afaceri în sectorul produselor...

MADR: Metodologia stabilirii normelor pe venit
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale este unul dintre producătorii de statistici oficiale din România.   Direcțiile pentru agricultură județene, respectiv a municipiului București (DAJ) colectează de la fermierii agricoli persoane juridice și fizice de pe raza teritorială a județului datele privind...