Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Madr va reduce cheltuielile cu 25%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale va reduce cu 25% toate sumele alocate in 2010 pentru cheltuieli, ca urmare a deciziei Guvernului de a reduce in sectorul public cheltuielile incepand cu luna iulie 2010. MADR estimeaza ca prin aceste reduceri se vor economisi aproximativ 750.000 lei.

Astfel, se vor reduce cu 25% toate sumele alocate in anul 2010 pentru convorbiri telefonice, achizitii de mobilier de birou, obiecte de inventar, consumabile / rechizite, deplasari interne si externe, chirii.

De asemenea, MADR va reduce cheltuielile alocate pentru carburantul auto necesar deplasarii cu autoturismele de serviciu ale ministrului si secretarilor de stat, dar si pentru autoturismele din parcul auto al institutiei. Plafonul de consum se va diminua cu 100 litri/luna pentru fiecare autoturism. Pentru autoturismele utilizate in desfasurarea activitatilor specifice, de control, gestiune economico-administrativa, consumul de carburant se va reduce cu 300 de litri lunar.

Controale ANSVSA privind ouăle provenite din comerțul intracomunitar
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Inspectorii Autoritătii Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului General al Poliției Române au desfăşurat o acţiune la nivel naţional, pentru verificarea modului în care operatorii din sectorul alimentar respectă condiţiile sanitare veterinare şi de...

Studiu: Ce înțeleg românii printr-o alimentație sănătoasă?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Femeile sub 30 de ani reprezintă categoria cea mai interesată de un stil de viață sănătos   Zahărul și produsele care conțin grăsimi saturate și colesterol sunt considerate a fi alimentele cele mai dăunătoare sănătății   Doar 1 din 5 persoane interesate de un stil de viață sănătos folosește...