Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Madr va reduce cheltuielile cu 25%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale va reduce cu 25% toate sumele alocate in 2010 pentru cheltuieli, ca urmare a deciziei Guvernului de a reduce in sectorul public cheltuielile incepand cu luna iulie 2010. MADR estimeaza ca prin aceste reduceri se vor economisi aproximativ 750.000 lei.

Astfel, se vor reduce cu 25% toate sumele alocate in anul 2010 pentru convorbiri telefonice, achizitii de mobilier de birou, obiecte de inventar, consumabile / rechizite, deplasari interne si externe, chirii.

De asemenea, MADR va reduce cheltuielile alocate pentru carburantul auto necesar deplasarii cu autoturismele de serviciu ale ministrului si secretarilor de stat, dar si pentru autoturismele din parcul auto al institutiei. Plafonul de consum se va diminua cu 100 litri/luna pentru fiecare autoturism. Pentru autoturismele utilizate in desfasurarea activitatilor specifice, de control, gestiune economico-administrativa, consumul de carburant se va reduce cu 300 de litri lunar.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...