Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Magazinele angst vor deveni angst carrefour market

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Modern Buyer, cele doua companii au semnat un parteneriat in urma caruia magazinele Angst vor purta si numele Carrefour Market.

Omul de afaceri Sorin Minea, care detine compania Angst, a confirmat informatia precizand ca nu intentioneaza sa vanda compania catre Carrefour sau catre oricine altcineva.

Acesta a mai precizat ca dezvoltarea retelei de magazine Angst va continua, in perioada urmatoare. Compania gestioneaza 26 de locatii, cu suprafete cuprinse intre 150 si 1.000 metri patrati. Pana in acest moment nu au fost oferite detalii cu privire la sortimentatia viitoare a magazinelor Angst Carrefour Market.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...