Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Magazinele angst vor deveni angst carrefour market

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Modern Buyer, cele doua companii au semnat un parteneriat in urma caruia magazinele Angst vor purta si numele Carrefour Market.

Omul de afaceri Sorin Minea, care detine compania Angst, a confirmat informatia precizand ca nu intentioneaza sa vanda compania catre Carrefour sau catre oricine altcineva.

Acesta a mai precizat ca dezvoltarea retelei de magazine Angst va continua, in perioada urmatoare. Compania gestioneaza 26 de locatii, cu suprafete cuprinse intre 150 si 1.000 metri patrati. Pana in acest moment nu au fost oferite detalii cu privire la sortimentatia viitoare a magazinelor Angst Carrefour Market.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...