Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Magazinele angst vor deveni angst carrefour market

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Modern Buyer, cele doua companii au semnat un parteneriat in urma caruia magazinele Angst vor purta si numele Carrefour Market.

Omul de afaceri Sorin Minea, care detine compania Angst, a confirmat informatia precizand ca nu intentioneaza sa vanda compania catre Carrefour sau catre oricine altcineva.

Acesta a mai precizat ca dezvoltarea retelei de magazine Angst va continua, in perioada urmatoare. Compania gestioneaza 26 de locatii, cu suprafete cuprinse intre 150 si 1.000 metri patrati. Pana in acest moment nu au fost oferite detalii cu privire la sortimentatia viitoare a magazinelor Angst Carrefour Market.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...