Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Magazinele angst vor deveni angst carrefour market

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform Modern Buyer, cele doua companii au semnat un parteneriat in urma caruia magazinele Angst vor purta si numele Carrefour Market.

Omul de afaceri Sorin Minea, care detine compania Angst, a confirmat informatia precizand ca nu intentioneaza sa vanda compania catre Carrefour sau catre oricine altcineva.

Acesta a mai precizat ca dezvoltarea retelei de magazine Angst va continua, in perioada urmatoare. Compania gestioneaza 26 de locatii, cu suprafete cuprinse intre 150 si 1.000 metri patrati. Pana in acest moment nu au fost oferite detalii cu privire la sortimentatia viitoare a magazinelor Angst Carrefour Market.

Lucrătura UE la linguriCA-CAlității
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 25 mai 2018

Zilele trecute, redacția noastră a primit din partea Comisiei de Agricultură a Parlamentului European Declarația în care detaliază principiile după care va fi construit noul exercițiu financiar al Uniunii Europene, pentru perioada 2021-2027.   Tema este amplă și, până la momentul adoptării noii Strategii Agricole Comune,...

GfK: Puterea de cumpărare a românilor, cea mai mare rată de creștere în 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) GfK a derulat un studiu - analiză a scenei de retail european, cuprinzând cele mai recente evoluții și prognoze pentru 2018. Indicatorii de piață evaluați de GfK pentru cele 32 de țări europene analizate sunt: puterea de cumpărare, ponderea cheltuielilor populației în retail din cheltuielile totale, inflația și...