Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Magazinele primavara au avut vanzari cu 30% mai mici

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Vanzarile retailerului Primavara s-au diminuat anul trecut cu 30% fata de 2008, pana la 112 mil. euro (26,4 mil. euro), spune Mihaela Lupescu, directorul general al retelei de supermarketuri, citata de Ziarul Financiar.

Mihaela Lupescu estimeaza ca 2010 va fi anul consolidarii businessului si nu al extinderii, pe o piata care va resimti contractarea consumului si in primul semestru al acestui an.

Operatorul magazinelor Primavara, compania Can Serv, a renuntat in 2009 la doua locatii din Pitesti si Galati, insa a deschis alte doua magazine, astfel incat a finalizat anul cu 9 unitati, ca si in 2008. Sase dintre acestea sunt localizate in Capitala. Compania mai detine si o fabrica de paine in comuna Clinceni, langa Bucuresti, cu o capacitate de 500 de tone pe luna.

Sistemul Hermes Retail Execution, implementat de tot mai multe companii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Mogyi România a implementat sistemul HERMES Retail Execution de la TRANSART automatizându-și astfel activitatea reprezentanților din teren, atât pe partea de organizare, planificare și control al activității agenților, cât și în ce privește colectarea și centralizarea datelor de mercantizare și execuție la raft care...

AFIR: Fonduri nerambursabile pentru procesarea produselor agricole
Autor: meatmilk  /   luni, 19 noiembrie 2018

(Comunicat) Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale reamintește tuturor celor interesați că în această perioadă sunt fonduri disponibile pentru investiții în procesarea și marketingul  produselor agricole prin intermediul submăsurii 4.2 din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.   Din alocarea de...