Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Magazinele primavara au avut vanzari cu 30% mai mici

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Vanzarile retailerului Primavara s-au diminuat anul trecut cu 30% fata de 2008, pana la 112 mil. euro (26,4 mil. euro), spune Mihaela Lupescu, directorul general al retelei de supermarketuri, citata de Ziarul Financiar.

Mihaela Lupescu estimeaza ca 2010 va fi anul consolidarii businessului si nu al extinderii, pe o piata care va resimti contractarea consumului si in primul semestru al acestui an.

Operatorul magazinelor Primavara, compania Can Serv, a renuntat in 2009 la doua locatii din Pitesti si Galati, insa a deschis alte doua magazine, astfel incat a finalizat anul cu 9 unitati, ca si in 2008. Sase dintre acestea sunt localizate in Capitala. Compania mai detine si o fabrica de paine in comuna Clinceni, langa Bucuresti, cu o capacitate de 500 de tone pe luna.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...