Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Magazinele primavara au avut vanzari cu 30% mai mici

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Vanzarile retailerului Primavara s-au diminuat anul trecut cu 30% fata de 2008, pana la 112 mil. euro (26,4 mil. euro), spune Mihaela Lupescu, directorul general al retelei de supermarketuri, citata de Ziarul Financiar.

Mihaela Lupescu estimeaza ca 2010 va fi anul consolidarii businessului si nu al extinderii, pe o piata care va resimti contractarea consumului si in primul semestru al acestui an.

Operatorul magazinelor Primavara, compania Can Serv, a renuntat in 2009 la doua locatii din Pitesti si Galati, insa a deschis alte doua magazine, astfel incat a finalizat anul cu 9 unitati, ca si in 2008. Sase dintre acestea sunt localizate in Capitala. Compania mai detine si o fabrica de paine in comuna Clinceni, langa Bucuresti, cu o capacitate de 500 de tone pe luna.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...