Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Mai multe preparate din carne de vita australiene catre coreea de sud

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Tasmania, unul dintre cei mai importanti procesatori de carne de vita din Australia se asteapta la o crestere cu 20% a cererilor venite dinspre supermarket-urile coreene. Impasul economic in care intrase relatia lor comerciala, s-a instalat dupa descoperirea bolii vacii nebune in SUA, spatiu de unde procesatorii australieni isi procurau o parte din materia prima.

Noii avalanse de cereri coreene ii raspunde Peter Greenham, managing director al Greenham Tasmania, care recunoaste sincer ca nu se astepta la o astfel de cerere, dupa o stagnare indelungata, dar subliniaza ca nici nu isi face probleme in privinta onorarii acesteia.

Greenham va fi insa prudent, evitand folosirea carnii americane pentru procesarea mezelurilor ce au ca destinatie Coreea de Sud. De altfel, importatorii asiatici monitorizeaza strict si permanent fabricarea produselor ce urmeaza sa traverseze oceanul, spre propiile supermarket-uri. (TS)

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...