Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Mai multe preparate din carne de vita australiene catre coreea de sud

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Tasmania, unul dintre cei mai importanti procesatori de carne de vita din Australia se asteapta la o crestere cu 20% a cererilor venite dinspre supermarket-urile coreene. Impasul economic in care intrase relatia lor comerciala, s-a instalat dupa descoperirea bolii vacii nebune in SUA, spatiu de unde procesatorii australieni isi procurau o parte din materia prima.

Noii avalanse de cereri coreene ii raspunde Peter Greenham, managing director al Greenham Tasmania, care recunoaste sincer ca nu se astepta la o astfel de cerere, dupa o stagnare indelungata, dar subliniaza ca nici nu isi face probleme in privinta onorarii acesteia.

Greenham va fi insa prudent, evitand folosirea carnii americane pentru procesarea mezelurilor ce au ca destinatie Coreea de Sud. De altfel, importatorii asiatici monitorizeaza strict si permanent fabricarea produselor ce urmeaza sa traverseze oceanul, spre propiile supermarket-uri. (TS)

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...