Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Mai multe preparate din carne de vita australiene catre coreea de sud

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Tasmania, unul dintre cei mai importanti procesatori de carne de vita din Australia se asteapta la o crestere cu 20% a cererilor venite dinspre supermarket-urile coreene. Impasul economic in care intrase relatia lor comerciala, s-a instalat dupa descoperirea bolii vacii nebune in SUA, spatiu de unde procesatorii australieni isi procurau o parte din materia prima.

Noii avalanse de cereri coreene ii raspunde Peter Greenham, managing director al Greenham Tasmania, care recunoaste sincer ca nu se astepta la o astfel de cerere, dupa o stagnare indelungata, dar subliniaza ca nici nu isi face probleme in privinta onorarii acesteia.

Greenham va fi insa prudent, evitand folosirea carnii americane pentru procesarea mezelurilor ce au ca destinatie Coreea de Sud. De altfel, importatorii asiatici monitorizeaza strict si permanent fabricarea produselor ce urmeaza sa traverseze oceanul, spre propiile supermarket-uri. (TS)

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...