Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Mai multe preparate din carne de vita australiene catre coreea de sud

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Tasmania, unul dintre cei mai importanti procesatori de carne de vita din Australia se asteapta la o crestere cu 20% a cererilor venite dinspre supermarket-urile coreene. Impasul economic in care intrase relatia lor comerciala, s-a instalat dupa descoperirea bolii vacii nebune in SUA, spatiu de unde procesatorii australieni isi procurau o parte din materia prima.

Noii avalanse de cereri coreene ii raspunde Peter Greenham, managing director al Greenham Tasmania, care recunoaste sincer ca nu se astepta la o astfel de cerere, dupa o stagnare indelungata, dar subliniaza ca nici nu isi face probleme in privinta onorarii acesteia.

Greenham va fi insa prudent, evitand folosirea carnii americane pentru procesarea mezelurilor ce au ca destinatie Coreea de Sud. De altfel, importatorii asiatici monitorizeaza strict si permanent fabricarea produselor ce urmeaza sa traverseze oceanul, spre propiile supermarket-uri. (TS)

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...