Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Mai multi porci danezi sacrificati in germania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Abatoarele germane au preluat un numar in crestere de porci de provenienta daneza. Deasemenea cantitatea de carne de porc care se intoarce in Danemarca dupa abatorizare a crescut in ultima perioada.

In mod traditional crescatoriile daneze de porci exporta atat porci vii cat si carne in Germania. Principalul motiv al dezvoltarii acestei practici il reprezinta faptul ca in Germania abatorizarea si procesarea sunt mai ieftine, datorita mainii de lucru care in Germania este platita cu 5-9 euro/ora in timp ce in Danemarca salariul urca pana la 20 de euro / ora.

Astfel Germania ramane principala piata pentru porcii produsi in Danemarca. In 2008 un total de 27, 4 mil de capete au fost abatorizate in aceasta tara, de la 26.3 mil capete in 2007.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...