Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Mai multi porci danezi sacrificati in germania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Abatoarele germane au preluat un numar in crestere de porci de provenienta daneza. Deasemenea cantitatea de carne de porc care se intoarce in Danemarca dupa abatorizare a crescut in ultima perioada.

In mod traditional crescatoriile daneze de porci exporta atat porci vii cat si carne in Germania. Principalul motiv al dezvoltarii acestei practici il reprezinta faptul ca in Germania abatorizarea si procesarea sunt mai ieftine, datorita mainii de lucru care in Germania este platita cu 5-9 euro/ora in timp ce in Danemarca salariul urca pana la 20 de euro / ora.

Astfel Germania ramane principala piata pentru porcii produsi in Danemarca. In 2008 un total de 27, 4 mil de capete au fost abatorizate in aceasta tara, de la 26.3 mil capete in 2007.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...