Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Maine, deschiderea saloanelor fabrica de carne si fabrica de lapte

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In conferinta de presa care s-a desfasurat ieri, la Centrul de presa al Romexpo, au fost prezentate oficial programele de desfasurare a Saloanelor Internationale Fabrica de Lapte si Fabrica de Carne care isi vor deschide portile maine, 19 octombrie.

Au luat cuvantul Mariana Suciu, director general al Romexpo, Sorin Minea, presedinte al Romalimenta si al Asociatiei Romane a Carnii, Aurel Popescu, presedinte al Rompan si Sorin Chelmu, de la MADR, care au vorbit despre programul manifestarilor targurilor Alimenta, Indagra, Salonul Dulciurilor, al vinurilor etc.

Va reamintim ca, in zilele de 20 si 21 octombrie, la sala IORGA din pavilionul C 6, infoALIMENT si revistele Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte vor organiza doua simpozioane pe teme de interes din aceste industrii.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...