Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Maine, deschiderea saloanelor fabrica de carne si fabrica de lapte

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In conferinta de presa care s-a desfasurat ieri, la Centrul de presa al Romexpo, au fost prezentate oficial programele de desfasurare a Saloanelor Internationale Fabrica de Lapte si Fabrica de Carne care isi vor deschide portile maine, 19 octombrie.

Au luat cuvantul Mariana Suciu, director general al Romexpo, Sorin Minea, presedinte al Romalimenta si al Asociatiei Romane a Carnii, Aurel Popescu, presedinte al Rompan si Sorin Chelmu, de la MADR, care au vorbit despre programul manifestarilor targurilor Alimenta, Indagra, Salonul Dulciurilor, al vinurilor etc.

Va reamintim ca, in zilele de 20 si 21 octombrie, la sala IORGA din pavilionul C 6, infoALIMENT si revistele Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte vor organiza doua simpozioane pe teme de interes din aceste industrii.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...