Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Maine, deschiderea saloanelor fabrica de carne si fabrica de lapte

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In conferinta de presa care s-a desfasurat ieri, la Centrul de presa al Romexpo, au fost prezentate oficial programele de desfasurare a Saloanelor Internationale Fabrica de Lapte si Fabrica de Carne care isi vor deschide portile maine, 19 octombrie.

Au luat cuvantul Mariana Suciu, director general al Romexpo, Sorin Minea, presedinte al Romalimenta si al Asociatiei Romane a Carnii, Aurel Popescu, presedinte al Rompan si Sorin Chelmu, de la MADR, care au vorbit despre programul manifestarilor targurilor Alimenta, Indagra, Salonul Dulciurilor, al vinurilor etc.

Va reamintim ca, in zilele de 20 si 21 octombrie, la sala IORGA din pavilionul C 6, infoALIMENT si revistele Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte vor organiza doua simpozioane pe teme de interes din aceste industrii.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...