Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Mâine se lansează Campania ”Taie TVA la carne”

Autor: Meat MIlkmiercuri, 16 aprilie, 2014

Joi, 17 aprilie 2014, de la ora 11:00, va avea loc CONFERINȚA DE LANSARE A CAMPANIEI DE REDUCERE A TVA LA CARNE ȘI PREPARATELE DIN CARNE la sediul Federației Naționale PRO AGRO (Bd. Carol I, nr. 6, et. 2, sector 3, Bucureşti – lângă clădirea MADR).

În aceeași zi va fi lansată și platforma on-line www.taietva.ro. Prin intermediul acesteia românii se pot implica direct în susținerea campaniei și pot urmări demersurile făcute in acest sens.

Reducerea TVA la carne și preparatele din carne este o prioritate pentru industria cărnii din România, de aceea campania este susținută de Federația Națională PRO AGRO impreuna cu Asociația Română a Cărnii (ARC), Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România (APCPR), Uniunea Crescătorilor de Păsări din România (UCPR), in colaborare cu Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR).

În cadrul evenimentului vor lua cuvântul: Daniel Constantin, Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Alex Jurconi, Preşedinte Federaţia Naţională PRO AGRO, Ilie Van, Preşedinte Uniunea Crescătorilor de Păsări din România, Aurel Popescu, Preşedinte Rompan, Sorin Minea, Presedinte Romalimenta.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...