Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Mâine, va avea loc Festivalul borșului de pește

Autor: Ilie Stoianvineri, 6 septembrie, 2013

Sâmbătă începe prima ediţie a Festivalului borşului de peşte, care va avea loc în centrul localităţii Crişan, pe braţul Sulina, la 47 de kilometri aval de municipiul Tulcea. Agenţia pentru Turism Rural, Ecologic şi Cultural Tulcea organizează prima ediţie a Festivalului borşului de peşte, cel mai mare festival de artă culinară ce va avea loc în Delta Dunării.

Pe durata Festivalului Borşului de peşte al Deltei Dunării vor fi organizate concursuri gastronomice pe bază de reţete tradiţionale deltaice, unde se vor întrece echipe de bucătari de pe întreg teritoriul Deltei.

„Concurenţii îşi vor arăta măiestria în ale gătitului de preparate tradiţionale specifice zonei deltei pe parcursul a două manşe (în prima zi), iar în cea de-a doua zi urmează să se decidă cine a pregătit şi servit cel mai bun borş de peşte“, spune spune Silviu Gheorghe, şeful Agenţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (Tulcea).

Echipaje formate din specialişti născuţi şi crescuţi în inima Deltei îţi vor arăta ce înseamnă, cu adevărat, mâncarea tradiţională din peşte şi îţi vor împărtăşi din secretele reţetelor transmise din generaţie în generaţie în satele de dincolo de Dunăre.(adevarul.ro)

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...