Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Management: schimare in conducerea smithfield prod

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Comunicat) Incepand de astazi, Dana Brindescu Iovanov a fost desemnata Director General al companiei Smithfield Prod, parte a grupului de firme Smithfield Romania. In aceasta calitate, ea va raporta direct presedintelui Smithfield Romania, Bogdan Mihail.

Dana Brindescu Iovanov s-a alaturat Smithfield Prod in August 2005, in calitate de Controlor Financiar, implementand cu success proceduri de raportare interna in cadrul departamentului financiar. A preluat treptat mai multe responsabilitati in cadrul companiei, fiind promovata, in anul 2006, in functia de Director Financiar.
Dana s-a implicat activ si in sprijinirea operationala a subsidiarei de distributie a grupului Smithfield Romania – compania Agroalim Distribution si a Frigorifer Tulcea.

Ca parte a echipei de management a Smithfield Prod, Dana Brindescu Iovanov a aprofundat aspectele economice ale unui model de afacere integrat, fiind implicata in toate proiectele dezvoltate in Smithfield Prod in ultimii ani, obtinand astfel o valoroasa expertiza in ceea ce priveste aspectele operationale ale afacerii.

Sunt increzator ca experienta Danei Brindescu Iovanov va fi hotaratoare pentru implementarea cu succes a strategiei de dezvoltare Smithfield in Romania, prin dezvoltarea resurselor uname, imbunatatirea continua a serviciilor si cresterea profitabilitatii operatiunilor companiilor noastre, a declarat Bogdan Mihail, Presedintele Smithfield Romania.

Dana este licentiata a Universitatii de Vest din Timisoara, lucrand, anterior Smithfield, in cadrul unei reputate companii internationale de audit.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...