Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Management: schimare in conducerea smithfield prod

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Comunicat) Incepand de astazi, Dana Brindescu Iovanov a fost desemnata Director General al companiei Smithfield Prod, parte a grupului de firme Smithfield Romania. In aceasta calitate, ea va raporta direct presedintelui Smithfield Romania, Bogdan Mihail.

Dana Brindescu Iovanov s-a alaturat Smithfield Prod in August 2005, in calitate de Controlor Financiar, implementand cu success proceduri de raportare interna in cadrul departamentului financiar. A preluat treptat mai multe responsabilitati in cadrul companiei, fiind promovata, in anul 2006, in functia de Director Financiar.
Dana s-a implicat activ si in sprijinirea operationala a subsidiarei de distributie a grupului Smithfield Romania – compania Agroalim Distribution si a Frigorifer Tulcea.

Ca parte a echipei de management a Smithfield Prod, Dana Brindescu Iovanov a aprofundat aspectele economice ale unui model de afacere integrat, fiind implicata in toate proiectele dezvoltate in Smithfield Prod in ultimii ani, obtinand astfel o valoroasa expertiza in ceea ce priveste aspectele operationale ale afacerii.

Sunt increzator ca experienta Danei Brindescu Iovanov va fi hotaratoare pentru implementarea cu succes a strategiei de dezvoltare Smithfield in Romania, prin dezvoltarea resurselor uname, imbunatatirea continua a serviciilor si cresterea profitabilitatii operatiunilor companiilor noastre, a declarat Bogdan Mihail, Presedintele Smithfield Romania.

Dana este licentiata a Universitatii de Vest din Timisoara, lucrand, anterior Smithfield, in cadrul unei reputate companii internationale de audit.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...