Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Management: schimare in conducerea smithfield prod

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Comunicat) Incepand de astazi, Dana Brindescu Iovanov a fost desemnata Director General al companiei Smithfield Prod, parte a grupului de firme Smithfield Romania. In aceasta calitate, ea va raporta direct presedintelui Smithfield Romania, Bogdan Mihail.

Dana Brindescu Iovanov s-a alaturat Smithfield Prod in August 2005, in calitate de Controlor Financiar, implementand cu success proceduri de raportare interna in cadrul departamentului financiar. A preluat treptat mai multe responsabilitati in cadrul companiei, fiind promovata, in anul 2006, in functia de Director Financiar.
Dana s-a implicat activ si in sprijinirea operationala a subsidiarei de distributie a grupului Smithfield Romania – compania Agroalim Distribution si a Frigorifer Tulcea.

Ca parte a echipei de management a Smithfield Prod, Dana Brindescu Iovanov a aprofundat aspectele economice ale unui model de afacere integrat, fiind implicata in toate proiectele dezvoltate in Smithfield Prod in ultimii ani, obtinand astfel o valoroasa expertiza in ceea ce priveste aspectele operationale ale afacerii.

Sunt increzator ca experienta Danei Brindescu Iovanov va fi hotaratoare pentru implementarea cu succes a strategiei de dezvoltare Smithfield in Romania, prin dezvoltarea resurselor uname, imbunatatirea continua a serviciilor si cresterea profitabilitatii operatiunilor companiilor noastre, a declarat Bogdan Mihail, Presedintele Smithfield Romania.

Dana este licentiata a Universitatii de Vest din Timisoara, lucrand, anterior Smithfield, in cadrul unei reputate companii internationale de audit.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....