Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Management: schimare in conducerea smithfield prod

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Comunicat) Incepand de astazi, Dana Brindescu Iovanov a fost desemnata Director General al companiei Smithfield Prod, parte a grupului de firme Smithfield Romania. In aceasta calitate, ea va raporta direct presedintelui Smithfield Romania, Bogdan Mihail.

Dana Brindescu Iovanov s-a alaturat Smithfield Prod in August 2005, in calitate de Controlor Financiar, implementand cu success proceduri de raportare interna in cadrul departamentului financiar. A preluat treptat mai multe responsabilitati in cadrul companiei, fiind promovata, in anul 2006, in functia de Director Financiar.
Dana s-a implicat activ si in sprijinirea operationala a subsidiarei de distributie a grupului Smithfield Romania – compania Agroalim Distribution si a Frigorifer Tulcea.

Ca parte a echipei de management a Smithfield Prod, Dana Brindescu Iovanov a aprofundat aspectele economice ale unui model de afacere integrat, fiind implicata in toate proiectele dezvoltate in Smithfield Prod in ultimii ani, obtinand astfel o valoroasa expertiza in ceea ce priveste aspectele operationale ale afacerii.

Sunt increzator ca experienta Danei Brindescu Iovanov va fi hotaratoare pentru implementarea cu succes a strategiei de dezvoltare Smithfield in Romania, prin dezvoltarea resurselor uname, imbunatatirea continua a serviciilor si cresterea profitabilitatii operatiunilor companiilor noastre, a declarat Bogdan Mihail, Presedintele Smithfield Romania.

Dana este licentiata a Universitatii de Vest din Timisoara, lucrand, anterior Smithfield, in cadrul unei reputate companii internationale de audit.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...