Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Managementul de la Avicola Buzău caută soluții de redresare

Autor: Meat MIlkvineri, 7 februarie, 2014

Conducerea Avicola Buzău (simbol AVZU) intenţionează să schimbe un membru al actualului Consiliu de Administraţie (CA), potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

În acest sens, Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor a fost convocată la finalul lunii februarie pentru a aproba această hotărâre, dar ;i pentru contractarea unor credite bancare noi şi numirea unui nou auditor.

După declanşarea scandalului de evaziune de anul trecut, dar şi a celui legat de carnea infestată cu salmonella, firma buzoiană a ]nt\mpinat numeroase dificult[‘i ]n derularea activit[‘ii.

Una dintre decizii a fost sistatsrea livr[rii de carne refrigerată, după ce, anul trecut, abatorul din Călăraşi fusese închis.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...