Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Maple leaf: vanzarile au crescut cu 6,3% in primul trimestru

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania canadiana Maple Leaf , care activeaza pe mai multe segmente ale industriei alimentare, inclusive carne de porc, a raportat in primul trimestru fiscal o crestere a vanzarilor de 6,3%. Compania a sacrificat in primele trei luni ale anului profitabilititatea, in favoarea cresterii volumului.

Continuam sa ne revenim din retragerea majora de produse de pe piata de anul trecut, a declarat presedintele si CEO al companiei, Michael H. McCain. Daca volumul de vanzari a simtit o imbunatatire, aceasta fiind prioritatea noastra, marjele de profit mai au nevoie de timp pentru a se recupera. Afacerile unei divizii a companiei, Agribusiness Group, care inglobeaza si activitatea de productie si reciclare de carne au raportat un castig de 2,1 milioane dolari canadieni, dupa ce anul trecut au inregistrat pierderi de 2,8 milioane dolari canadieni.

Meat Products Group, care activeaza pe segmentul carnii de pui, porc si curcan, a avut venituri de 11,4 milioane dolari canadieni, fata de 25 milioane dolari canadieni anul trecut.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...