Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Marca Ardealul devine, temporar, România

Autor: meatmilkvineri, 7 decembrie, 2018

(Comunicat) La 100 de ani de la Marea Unire, pentru o scurtă vreme, Ardealul, marca de pate și mâncăruri la conservă, își schimbă numele în Romania.

 

De ce? Pentru a marca si sărbatori acest moment definitoriu al istoriei noastre. Pentru a-și onora numele și istoria acestui nume. Pentru că, atunci când te cheamă Ardealul, e imposibil să te sustragi sărbatorii. La multi ani, România! De la Ardealul!

 

“Comunicarea incepe cu marketingul , cu produsul și credem din toată ființa noastră că brandurile ar trebui sa faca lucruri (DOING) , nu numai să le spună (TELLING)”, declară Răzvan Mătășel.

 

„Dincolo de un brief scris, e mai important ca agenția să simta brandul, iar Ardealul e pentru toată România. Nu e despre o regiune sau despre Fainoșagul inventat în Ardeal, ci despre un pate pentru toți românii.”, adaugă Adrian Păsărică (Head of Marketing).

 

Din echipa de proiect au facut parte: Răzvan Mătășel – Partner&Strategy Director, Emilian Arsenoaiei – Partener&Creative Director.

 

Ardealul face parte din portofoliul Orkla Foods România. Pe lângă cunoscutele conserve de pate cu fainoșag, din portofoliul Ardealul fac parte, începând cu 2016, conservele de mâncare gătită precum costița cu fasole, ciorba de burtă, ciorba de văcuța etc.

 

Din echipa de proiect au făcut parte: Gina Miu – Category Manager (Marketing), Alexandru Milea- Category Manager (Marketing), Adrian Păsărică – Head of Marketing.

Brânzeturile portugheze, fantezii ale gustului în ritm de fado
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 5 iulie 2019

Nu există nicio limită pentru texturile și aromele brânzeturilor portugheze, deoarece țara produce totul: de la brânzeturi cremoase și ușoare, la cele puternic maturate, cu gust greu și iute. De aceea, în această ediție nu ne-am oprit asupra unui produs anume, ci vă propunem o listă care vă va convinge că brânzeturile portugheze...

Suedezii preferă cârnații Falukorv
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 3 iulie 2019

De această dată, în prezentarea unui produs din carne, ne-am oprit în Scandinavia, mai precis, în Suedia, îmbiați de aromele cârnaților Falukov, produsul național al acestei țări nordice.   Puțină istorie   Povestea Falukorv începe în secolul al XVI-lea, în regiunea Dalarna din centrul Suediei, mai precis, în...