Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Marca Marex apare pe etichetele produselor MIMBU-Brăila

Autor: Meat MIlkmiercuri, 13 august, 2014

Brandul de mezeluri Marex, deţinut de omul de afaceri Marin Moraru, este prezent pe rafturile magazinelor din retailul modern ca fiind produs de firma MIMBU din Brăila, entitate fără notorietate, dar care a fost înfiinţată în 2009, noteaza Ziarul financiar.

MIMBU este controlată de Aura Mariana Bratu (61 de ani), iar administrator este Gabriel Valentin Preda, care deţine şi 4,9% din firma Marex SA. Anul trecut, MIMBU a cumpărat terenuri, clădiri şi echipamente de la Marex SA.

Brandul Marex, ridicat de la zero de Marin Moraru în urmă cu două decenii, rămâne în piaţă deşi firmele Vegetal Tra­ding şi Marex sunt în insolvenţă cu datorii de peste 100 mil. euro, iar adminis­tratorii judiciar au cerut şi falimentul.

Marin Moraru, proprietarul mărcii şi fondatorul gru­pului Marex, s-a limitat ieri să comenteze că au loc anumite schim­bări fără să dorească să ofere mai multe explicaţii în legătură cu această situaţie. (Mai multe, pe www.zf.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...