Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Marchand, lider in producția de membrane naturale

Autor: Ilie Stoianjoi, 6 iunie, 2013

Consiliul Județean Dâmbovița a concesionat pentru următorii 49 de ani o suprafață de 20.247 de metri pătrați în Parcul Industrial Priboiu către firma Marchand SRL, societate specializată în producția de membrană naturală pentru industria cărnii.

După cum a precizat directorul Paul Preduşel, SC Marchand SRL este lider de piaţă pe segmentul producţie de membrană naturală alimentară: “Marchand este o afacere cu capital integral românesc. Societatea a fost înfiinţată în 1992, iar din 1996 cu obiectul de activitate pe care îl desfăşoară şi în prezent şi care constă în furnizarea de materii prime pentru industria cărnii, asta însemnând în proporţie de 70% producţie de membrană naturală.

În 2006, am inaugurat o fabrică de prelucrare a membranelor naturale la Măgurele, cu 150 de angajaţi. După 7 ani de la inaugurarea investiţiei, suntem în faţa unui fapt împlinit, în sensul că în momentul de faţă capacitatea noastră de producţie este subdimensiontă faţă de nevoi. De la inaugurare, colectăm materia primă de la cvasitotalitatea abatoarelor de porc din România, iar produsul finit merge 80% la export, parte în comunitatea europeană, parte pe piaţa asiatică”. (stiritargoviste.ro)

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...