Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Marco & Alex a definitivat noile depozite de legume si fructe pentru Conservfruct-Neamt

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

MARCO & ALEX, companie care activeaza de 22 de ani in industria frigului industrial si commercial, a definitivat noile depozite frigorifice de legume si fructe pentru compania Conservfruct din judetul Neamt.

Cu o capacitate de depozitare totala de aproximativ 250 tone, MARCO & ALEX a proiectat si executat atat instalatiile frigorifice aferente depozitelor, cat si camerele frigorifice efective.

Instalatia frigorifica si automatizarea acesteia au fost realizate cu echipamente ale unor producatori de elita din domeniu precum Bitzer – Germania, Lu-ve – Italia sau Danfoss – Danemarca.

Serviciile de mentenanta in garantie si post-garantie sunt realizate de MARCO & ALEX – filiala Service Bacau. Dupa cum se stie, compania MARCO & ALEX asigura service la nivel national prin departamentele din Bucuresti, Brasov, Bacau si Oradea.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...