Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Marea britanie cere aprobarea tratarii carcaselor de vita cu acid lactic

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In foarte scurt timp, plenul Parlamentului European va lua in discutie o propunere a Comisiei Europene care vizeaza aprobarea tratarii carcaselor de vita cu acid lactic, in vederea cresterii sigurantei alimentare.

Propunerea survine in urma insistentelor Marii Britanii in acest sens, britanicii bazandu-si solicitarea atat pe studiile Food Standard Agency, cat si pe rapoarte ale EFSA care au concluzionat ca prezenta acidului lactic in carcasele de vita nu este periculoasa pentru consumatori.

De subliniat ca Uniunea Europeana interzice importul unui astfel de carcase, Satele Unite acuzand in numeroase randuri oficialii Comunitari de impunere artificiala de bariere a liberuluischimb economic.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...