Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Marea britanie cere aprobarea tratarii carcaselor de vita cu acid lactic

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In foarte scurt timp, plenul Parlamentului European va lua in discutie o propunere a Comisiei Europene care vizeaza aprobarea tratarii carcaselor de vita cu acid lactic, in vederea cresterii sigurantei alimentare.

Propunerea survine in urma insistentelor Marii Britanii in acest sens, britanicii bazandu-si solicitarea atat pe studiile Food Standard Agency, cat si pe rapoarte ale EFSA care au concluzionat ca prezenta acidului lactic in carcasele de vita nu este periculoasa pentru consumatori.

De subliniat ca Uniunea Europeana interzice importul unui astfel de carcase, Satele Unite acuzand in numeroase randuri oficialii Comunitari de impunere artificiala de bariere a liberuluischimb economic.

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...