Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Marea britanie cere aprobarea tratarii carcaselor de vita cu acid lactic

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In foarte scurt timp, plenul Parlamentului European va lua in discutie o propunere a Comisiei Europene care vizeaza aprobarea tratarii carcaselor de vita cu acid lactic, in vederea cresterii sigurantei alimentare.

Propunerea survine in urma insistentelor Marii Britanii in acest sens, britanicii bazandu-si solicitarea atat pe studiile Food Standard Agency, cat si pe rapoarte ale EFSA care au concluzionat ca prezenta acidului lactic in carcasele de vita nu este periculoasa pentru consumatori.

De subliniat ca Uniunea Europeana interzice importul unui astfel de carcase, Satele Unite acuzand in numeroase randuri oficialii Comunitari de impunere artificiala de bariere a liberuluischimb economic.

Indal Partner iși va expune ultima ofertă de tehnologii la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 25 martie 2019

Compania clujeană Indal Partner se va număra printre participanții conferinței Meat Milk 2019, acolo unde, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, își va prezenta ultima ofertă de tehnologii destinate industriei alimentare și, în special, celei de procesare a laptelui, la standul pe care îl va organiza în...

Meat Milk 2019: GrECo JLT va susține o prezentare în ședința generală din 30 mai
Autor: meatmilk  /   luni, 25 martie 2019

Compania GrECo JLT, va participa la Conferința Internațională Meat Milk 2019, care se va desfășura sub titlul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Conform programului, compania va susține o prezentare...