Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Marea britanie, export de 50 mil. de lire in china pentru carnea de porc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Global Meat News, Departamentul Mediului, Industriei Alimentare si Afacerilor Rurale din Marea Britanie (DEFRA) a incheiat o tratat cu China pentru un export de 50 milioane de lire, in urma unei delegatii.

Ministrul Agriculturii din Marea Britanie, Jim Paice, a declarat: China este cea mai harnica piata pentru produsele alimentare din lume, iar clasa sociala medie care se afla in continua expansiune prefera din ce in ce mai mult produsele din Occident. In mod particular, ei mananca mai multa carne, iar producatorii nostrii de top au o oportunitate mare de a satisface cererea mare de pe piata din China si de a contribui la recuperarea noastra economica.

Multe dintre produsele exportate in China sunt maruntaiele, urechile si alte parti, care in general nu sunt consumate de catre consumatorii britanici, ajutand astfel industria astfel sa obtina maxima valorificare a intregii carcase.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...