Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Marea britanie, export de 50 mil. de lire in china pentru carnea de porc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Global Meat News, Departamentul Mediului, Industriei Alimentare si Afacerilor Rurale din Marea Britanie (DEFRA) a incheiat o tratat cu China pentru un export de 50 milioane de lire, in urma unei delegatii.

Ministrul Agriculturii din Marea Britanie, Jim Paice, a declarat: China este cea mai harnica piata pentru produsele alimentare din lume, iar clasa sociala medie care se afla in continua expansiune prefera din ce in ce mai mult produsele din Occident. In mod particular, ei mananca mai multa carne, iar producatorii nostrii de top au o oportunitate mare de a satisface cererea mare de pe piata din China si de a contribui la recuperarea noastra economica.

Multe dintre produsele exportate in China sunt maruntaiele, urechile si alte parti, care in general nu sunt consumate de catre consumatorii britanici, ajutand astfel industria astfel sa obtina maxima valorificare a intregii carcase.

Cursul Auditul intern si Auditul furnizorului din perspectiva IFS
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 februarie 2018

Inaq Consulting-IFS Training Center organizează un nou curs: ”Auditul intern si Auditul furnizorului din perspectiva IFS”. vezi toate detaliile despre curs   Program și localizări:   București 27-28.02.2018 Inscrie-te acum! Sibiu 01-02.03.2018 Timișoara 01-02.03.2018 Brașov  06-07.03.2018 Suceava...

MADR: Modificări ale legislației schemelor de plăți în agricultură
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 februarie 2018

(Comunicat) Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care transpune prevederile Regulamentului (UE) 2017/2393, ce a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2018 și totodată aduce unele clarificări prevederilor existente. Modificările si clarificările aduse au implicații asupra cererilor unice de plată aferente anului 2018, care se depun...