Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Marea britanie, export de 50 mil. de lire in china pentru carnea de porc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Global Meat News, Departamentul Mediului, Industriei Alimentare si Afacerilor Rurale din Marea Britanie (DEFRA) a incheiat o tratat cu China pentru un export de 50 milioane de lire, in urma unei delegatii.

Ministrul Agriculturii din Marea Britanie, Jim Paice, a declarat: China este cea mai harnica piata pentru produsele alimentare din lume, iar clasa sociala medie care se afla in continua expansiune prefera din ce in ce mai mult produsele din Occident. In mod particular, ei mananca mai multa carne, iar producatorii nostrii de top au o oportunitate mare de a satisface cererea mare de pe piata din China si de a contribui la recuperarea noastra economica.

Multe dintre produsele exportate in China sunt maruntaiele, urechile si alte parti, care in general nu sunt consumate de catre consumatorii britanici, ajutand astfel industria astfel sa obtina maxima valorificare a intregii carcase.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...