Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Marea britanie, export de 50 mil. de lire in china pentru carnea de porc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Global Meat News, Departamentul Mediului, Industriei Alimentare si Afacerilor Rurale din Marea Britanie (DEFRA) a incheiat o tratat cu China pentru un export de 50 milioane de lire, in urma unei delegatii.

Ministrul Agriculturii din Marea Britanie, Jim Paice, a declarat: China este cea mai harnica piata pentru produsele alimentare din lume, iar clasa sociala medie care se afla in continua expansiune prefera din ce in ce mai mult produsele din Occident. In mod particular, ei mananca mai multa carne, iar producatorii nostrii de top au o oportunitate mare de a satisface cererea mare de pe piata din China si de a contribui la recuperarea noastra economica.

Multe dintre produsele exportate in China sunt maruntaiele, urechile si alte parti, care in general nu sunt consumate de catre consumatorii britanici, ajutand astfel industria astfel sa obtina maxima valorificare a intregii carcase.

Safir: Tu știi cum să alegi preparatele și semipreparatele din carne de pui?
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Ritmul de viață alert ne determină deseori să recurgem la soluții menite să ne simplifice viața și care să nu implice prea multe resurse de timp și de energie consumate. La nivel culinar, această alegere se reflectă în orientarea către produsele preparate și semipreparate.   Provocarea consumatorului rezidă...

Bento Cloud Services: Mai multă disponibilitate și securitate a datelor
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanta, implementare si migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piata,ca Microsoft Azure sau...